„Csillagüzenet"

Március 12- 18.-ig

Arad a feny aldasa

A jelenlegi téridőnkben a Naprendszerre, úgy a Földre is ható energiában jelentős minőségi ugrás van folyamatban, amelynek sarkalatos éve a 2018-as évünk is. A 18-as számot a kabala szerint a Hold szimbolizálja, ezért különösen jellemző, hogy kiemelten a változás érzelmi vonatkozásait éljük meg, másik fő jellemző a karmikus múlt tudatosodása, ráébredés a múltbeli kapcsolatainkra.

uj latomas XII Osho

Az Uránusz, amely a megtisztulásból születő szabadság, a felemelkedés az egységben látás szimbóluma, folyamatosan halad felfelé a Halak csillagképben,a felfelé úszó Hal égi fonatán. Sugározza, támogatja a kiemelkedés energiáját a jelenlegi karmaköreinkből.(Május 15.-én lép át a Kos csillagképbe, aradikális fejlődés energiáját hozva a Földre.) Ezen a héten messiánisztikus fényszöget alkot a Nyilasban, a Tejúton járó Marssal. Ez azt jelenti, hogy e héten rendkívül erős a szellemi támogatásunk, előre mutatva az irányt. Figyeljünk a belső hang vezetésére és a belső tanításra. Lehet, hogy szellemi beavatást kapunk, rendkívüli dolgok történhetnek, amik hirtelen kivisznek a múlt köreiből, az új felé.

Ugyanakkor a bolygók nagy része, a Nap- Keiron- Vénusz- Merkúr, csoportosulást képez a Halak csillagkép visszaúszó fonalának égi területén.Különösen március végéig, de mondhatjuk még április első dekádjában is a múlt összegzése, a befejezés, lezárás, elengedés erőteljesen ott van, de ott van az előretekintés is egyidejüleg, az új indításának álma, megjelenik ennek is az energiája, mivel ekleptikailag a Kos jegybe haladnak be a bolygók, - a Napunk 20.-tól, amikor megkezdődik az asztrológiai újév.

Erre a mostani időszakra április első dekádjáig, mint e hetünkben is, a karmikus tisztulások, oldások felgyorsulását tapasztalhatjuk meg, különösen azoknál, akik erőteljesen haladnak spirituálisan előre. Ez megnyilvánul konkrét kapcsolatokban is, a karmikus kötődések, feladatok felismerésében.Megnyilvánulhat abban is, hogy társainkban felismerjük az előző életeink szereplőit, avagy a múltból új társak léphetnek az életünkbe. Most jött el az ideje, hogy ebben a különleges téridőben újra találkozzunk, hogy kölcsönösen gyógyítsuk, segítsük, támogassuk egymást. A kapcsolatok közül különösen a párkapcsolatokat emelném ki.

Ez nem egy könnyű, erős katarzisokkal mély- és magasrepüléssel együtt járó időszak. Nagy szükségünk van a belső erőre, a Felsőbb Énünkkel való kapcsolatunk erősítésére spirituális gyakorlatokkal, és nagy szükségünk van egymás segítésére. Nagy szükség van arra, akiknek van mások segítésére, gyógyítására ereje, az álljon a közös szolgálatába. Hiszen ezen múlik a Földünk sorsa, hogy képesek vagyunk-e a kis énünk önző köréből kilépni és képesek vagyunk-e a szívünket kinyitni, egységben élni Istennel és a társainkkal. Uránusz energiája különösen ezt inspirálja.

Fogyó hold van a héten, szombaton kora délután születik az Újhold, amely az elengedést segíti elő minden téren.

Egész héten ható energiahatások:

Egész hétvégéig erős hatás a Nap és a Jupiter emelő jellegű fényszögkapcsolódása, aminek a legerősebb pontja a kedd, 3.13.-a estéje. Hét első napjaiban a Plútóval is kapcsolódnak, ami nagyon radikalizálja a hatást.

Az igazság látásának rendkívüli pillanatai. Ez egy rendkívül magas szintű szeretetenergia, kegyelmi energia,amelynek hatására meggyógyulnak a múltbeli sebeink. Múltbeli traumák, emlékek jöhetnek elő a tudatalattinkból, amelyek eddigi életünket mérgezték és meggyógyulnak. Történhetnek olyan események, amelyek hatására ráeszmélünk, hogy eddig mennyire nem a valóságot láttuk és kitisztulnak a destruktív múltbeli energiák, meggyógyul a múlt.

Ehhez kapcsolódó erőhatás a Neptunusz és a Felszálló holdcsomópont kényszerítő jellegű fényszöge egészen március 23.-ig. Mély lelki irracionális félelmek, berögzült káros szokásokra letételének itt az ideje, hogy ezekkel szembe nézzünk és meg tanuljuk őket uralni.  Útelágazáshoz érkeztünk ebben a vonatkozásban.

Egész héten hat továbbá a Nap és a Keiron együttállása, amely vasárnap lesz totális. Szintén azt segíti a múltbeli emlékek, lehetnek ezek akár az előző életekből is, a tudat általi megvilágítását és a karmikus kiegyenlítődések elősegítését. 

Ugyanerre vonatkozik: A Vénusz és a Merkúr a Szaturnusszal racionalizáló fénykapcsolatot alkotnak –ami szerdán (14.-e) lesz totális, de még péntekig erős a hatás.  Megérthetjük, a múltbeli karmikus kapcsolatainkat, mert azért jöttek vissza, mert közös feladatunk van ebben az életben, életünk szövetségesei (megegyeztünk benne már születésünk előtt).

Péntek, 16.-a különlegesen mágikus nap. Részben, mert feketehold van, másrész délután a Hold egyesül a Neptunusszal, ami fokozza még a misztikumot mély lelki vonatkozásban. Ilyenkor az asztrál síkra az áthallás igen erőteljes. Nagyon alkalmas nap a spirituális gyakorlatokra.

Szombaton, 17-én délután 2:10-kor Újhold születik a Halak jegyben, csillagképi helyét illetően a visszaúszó hal fejéjén. Különlegessége, hogy a Nap-Hold együttáll a Keioronnal, amely a sebzett gyógyító archetípusát jelöli az égen. Egész hétvégén erőteljes ez az energia, amely meghatározza nem csak e hétvégét, hanem az egész holdperiódust.

Ez a holdperiódus arról szól, hogy megértsük, összegezzük, lezárjuk a karmikus múltat, és felhívja a figyelmet arra, hogy ez a folyamat együttjár az áldozattal. Sokat segít, ha hajlandók vagyunk tudatosan felvállalni. A küzdelem, a szenvedés, az áldozat nem lehet hiábavaló, mert ebben a folyamatban olyan új képességekre teszünk szert, ami által kiszabadulunk az eddigi karma köreinktől és előbbre léphetünk.

Ibolyak

Ezekben a különleges napokhoz kívánok sok erőt és örömet, szépséges élményeket! Itt a kikelet, ébred a természet, ragyog a napocska, feltöltve bennünket új erővel.

Szeretettel                          

Fanni

2018.03.13.

www.sorstanacsadas.hu