„CSILLAGÜZENET"

2018 március 5- 11.-ig

fenyspiral

Ez a hét is arról, szól, hogy gyógyuljunk, dolgozzuk fel a múlt energiáit, tisztuljunk. Ezt a folyamatot a fogyó Hold különösen támogatja. Viszont többen közülünk, akiknél eljött az ideje, a múlt hirtelen lezáródik, új időszak indul, hirtelen megváltozik az életük. 

A hét első napjaiban továbbra is árad a Földre az égi kegyelmi energia, amit már az elmúlt hét utolsó napjaiban megélhettünk. AHalakban álló bolygócsoport (Nap-Neptunusz, és a Keiron-Vénusz-Merkúr) sugározza felénk ezt az emelkedett energiát.

Rálátunk és megértjük a legmélyebb sebeinket, amit a múltban kaptunk, lehet az előző életi. 

A fizikai dimenzióhoz kapcsolódik az idő, ami segít a teremtési folyamat megtanulásában, tudatosításában.  Magasabb dimenziókban nincs idő, minden a végtelen jelenben történik. Ha ebből az aspektusból nézzük, akkor az előző életeink egyidejűleg történnek az örök jelenben, mondhatjuk párhuzamos életeknek is. 

De, ami a múltban történt, az ebben az életünk jelenében, a napi eseményekben, a kapcsolatainkban ugyanúgy benne van. Járjuk a karmikus köreinket, míg el nem jön a pillanat, hogy megváltozik a dolgokra való rálátásunk, mert valami megváltozott bennünk. Sok - sok életen át küzdöttünk, szenvedtünk és ahhoz, hogy túléljük új képességeket fejlesztettünk ki. Bölcsességé értek a tapasztalataink, megváltozott az életre való rálátásunk és eljön egy olyan pont, amikor vége lesz,a múlt már nem ismétli tovább önmagát.  Abbahagyjuk a szenvedésünket, megszűnik a bűntudatunk, megbocsájtunk. 

Az Uránusz folyamatosan halad előre a Halak csillagkép felfelé úszó fonalán. Ez az energia segít abban, hogy kiússzunk a múltunkból, új karmakört kezdhessünk. Ez a hatás egészen március 18.-ig különösen erős, mivel az Uránusz messianisztikus kapcsolatba kerül a Marssal. Ez a konstelláció egészen új váratlan megoldásokat hozhat az életünkben. Ami eddig megoldhatatlannak tűnt, most készen itt áll előttünk, új élet kapujában állunk. Olyan igazságokra jövünk rá, amik a jövőben mutatnak, egy új életet hoznak létre. Ez a hatást különösen szerdán, március 7.-én erősíti a Hold találkozása a Jupiterre.

Az is lehet, hogy ezekben a napokban találkozunk a bennünk lévő halhatatlan lelkünkkel, gyönyörűséges, bensőséges pillanatokat, mindennel való egységet élünk meg.Az is lehet, hogy találkozunk a szerelem egybeolvasztó szépségével.

Meditációra, belső gyakorlatokra kiemelten a csütörtököt, március 8.-át ajánlom, amikor a Hold az Antaressel (Skorpió szíve) találkozik.

Péntek-szombat-vasárnap mindegyik különleges éjszaka, szükségetek lesz az álomnaplóra.

Péntek éjszaka:Szombaton, március 10.-én hajnalbana Hold a Tejúton járva találkozik a Marssal a Skorpió ollócsillagainál, felette ragyognak az égi gyógyító a Kígyótartó csillagai. Ez a nap különösen alkalmas az érzelmi sebeink gyógyítására, levágni a múlt árnyait, félelmeket, bűntudatot, minden olyan dolgot, ami mérgez bennünket, ami akadálya annak, hogy szabadabb, boldogabb életet élhessünk.

Szombat éjszaka: A Hold változatlanul a Tejúton járva hozza le nekünk az égi tudást, ahol találkozik vasárnap, 11.-én hajnalban az idő-, a karma urával, a Szaturnusszal, és együttesen kvadrát, racionalizáló kapcsolatba kerülnek, a már Kosba lépett Merkur-Vénusszal. Álmunkban kaphatunk tanító, jelző álmot, hogy megértsük azt, hogy minek jött el az ideje, miben lenne szükséges lépnünk. Vonatkozhat akár az üzleti viszonyainkra, de vonatkozhat a párkapcsolatunkra is.

Vasárnap éjszaka: A Hold lelép a Tejútról, lehozva nekünk az Isteni szférából a magas tudást. Ekkor találkozik a Plútóval. Tudjuk, hogy ez az egyik legmágikusabb konstelláció. Rendkívül alkalmas, hogy jelet, üzenetet kapjunk a Felsőbb Énünktől. Nagyon megfelelő időszak a belső mágikus utazásra, belső gyakorlatokra.

Kívánok mindnyájunknak a jövő hétre is fénnyel teli utazást! Higgyünk a csodákban, a végtelen lehetőségekkel teli életben!

Szeretettel

Fanni

2018.03.03