„Csillagüzenet"

február 20.- március 6-ig.

Jelenleg olyan időszakát éljük az évnek egészen március 9-ig, amikor a Nap a Halakban jár ekliptikailag, de valójában még a Vízöntő csillagképben.

a testem a csillagos ég

Egyszer meditációban elmondta a Felsőbb Énem, hogy azért jöttünk le az anyagi világokba és jutottunk le egészen a legsűrűbbe, a fizikai világba, mert az ideák megtestesülését akartuk megtapasztalni. 

A Vízöntő energiája közvetíti a kozmikus ideákat, amely az eszméinkben, ötleteinkben, vágyainkban jelenik meg szellemi szinten, közvetíti azt a magasrendű szellemi energiát, ami előre viszi az emberiség fejlődését. Ne feledjük, hogy a Vízöntő egy Angyal, aki az égre és földre önti a megtisztulás, felszabadítás vizét, az Eget hozza le a Földre.

Ez az az időszak, amikor számot vetünk magunkban:

AZT TEREMTJÜK-E, AMIRE VÁGYUNK, MEGVALÓSÍTJUK-E AZ ÖTLETEINKET? ELŐRE HALADUNK-E AZ UTUNKON, VAGY MEGREKEDTÜNK, VAGY NETÁN VISSZAFELÉ MEGYÜNK? MIK ENNEK AZ OKAI?  

Vizsgáljuk meg ezeket a nem jól működő életterületeinket, nehézségeinket, kapcsolatainkat! Mit hiszünk, mit képzelünk róla? Mik a kapcsolódó érzelmeink? Olyantól félünk, ami valójában nem is létezik? Bűntudatunk van a múlt egyes tapasztalatai miatt? Nem voltunk képesek megoldani helyzeteket, és elmenekültünk a való élettől különböző szokásokba, narkotikumokba, hogy ne érezzük a fájdalmat a sikertelenségünk, a tehetetlenségünk miatt?  A fájdalom, a szenvedés már szokásunkká vált, emiatt teremtünk fájdalmas helyzeteket?

Jelenleg csodálatos égi segítő helyzet van egészen március 5-ig, hogy a Nap-Merkúr-Vénusz-Neptunusz-Keironstelliumban (egy energia csoportban) állnak, kvadrátban a Marssal.  Ebben az időszakban az égi energiák segítik a tiszta tudatosságot, a dolgokra való racionális rálátást, de megértést a legmélyebb érzelmi indítékainkra, és a karmikus múlt hatásaira (konkrét álmok, emlékek jöhetnek elő). Ugyanakkor a Mars kvadrát egy nagyon erős racionalizáló hatás arra, hogy most feldolgozzunk, kitisztítsunk, elengedjünk. A Mars a Skorpió ollójánál van, felette a Kígyótartó, a gyógyító erőt sugárzó csillagkép, a legjobb helyzet, ez az erő segít levágni azt, amin túl kell már mennünk, elengednünk, hogy a múlt sebei begyógyulhassanak.  A kvadrát különösen a Vénusz-Mars vonatkozásában a legerősebb, ezért kiemelném ennek az időszaknak különösen a kapcsolati, de főleg a párkapcsolati vonatkozását.  Lássuk meg a múltbeli hiábavaló köreinket, hogy még most is ugyanazt ismételjük, fejezzük be a drámáinkat, lássuk be, sehova nem vezet, csak szenvedéshez. Ne tegyünk inkább semmit kívül, ÁLLJUNK MEG!   Bebizonyosodott, hogy nem tudjuk megoldani.

MIT TEGYÜNK? Lássuk be, amíg kifelé fókuszáltunk, nem hozott megoldást, csak a múltat ismételtük, csak össze - vissza szaladgáltunk és tovább gubancoltuk a szálakat. MÁSKÉNT KELL CSINÁLNUNK! Ezen a télen és tavasszal meg kell tanulnunk másként csinálni, „új életet” kezdhetünk, a kozmikus erők ebben most segítenek. A bölcsek eddig is mondták hogyan, de meghallgattuk, mint egy szép gondolatot, és az is maradt számunkra.  Olyan idők jönnek, ez az év a forduló év, hogy ezt megtanuljuk és magunkévá tegyük.

meditacio nappal

Megtanuljuk a HALANDÓ RÉSZÜNK HELYETT, A HALHATATLAN RÉSZÜNKKEL AZONOSÍTANI ÖNMAGUNKAT. Ezt úgy mondta Jézus: „Atyám, legyen meg a Te akaratod!” Próbáld ki, ha eddig nem tetted, de szíveddel, lelkeddel tedd, mert különben nem működik: ADD ÁT A TEREMTŐNEK A MEGOLDHATATLANNAK TŰNŐ PROBLÉMÁDAT ÉS BÍZD RÁ A MEGOLDÁST!  A Teremtő megnyilvánul olyan magas szellemi lényekben, akik az emberiség segítésére vannak rendeltetve, hogy segítsék az evolúciónkat, hogy visszataláljunk az Isteni Királyságba. Mi emberek annyira az anyagba ragadtunk, hogy teljesen elszigetelődtünk az Isteni Részeinktől. Eljött az idő, hogy felvegyük végre az égi telefont és felhívjuk az Angyalainkat, a segítőinket. De csak akkor működik a vonal, ha megállsz, lecsendesíted magad és az állandóan kifelé fókuszáló elmédet megtanítód befelé hallgatózni, befelé figyelni….. és ekkor meg fogod hallani a BELSŐ HANGOT.

Időszak kiemelt napjai:

Mai nap február 20.-a, Hold és az Uránusz délutáni találkozása miatt meglepő, nem várt helyetek jöhetnek létre. Ilyenkor fokozattan inspiratívak vagyunk, erőteljesen működik az intuíciónk. (Nem véletlen, hogy most írom ez a közvetítést).

Szerdán, 21.-én a Neptun és a Vénusz egybeolvadása kedvez a mély lelkiségnek, művészi élményeknek. Mivel Vénusz a párkapcsolati viszonyokra hat erőteljesen, a Marssal való kapcsolat révén feltárulhatnak a mély lelki sebeink, hogy meggyógyulhassanak.

Csütörtökön, február 22.

Ez egy rendívüli energetikai nap, mivel a Nap a Formalhauttal, a Déli Hal legfényesebb csillagával egyesül. A Formalhautenegiája a Vízöntő energiájának az esszenciája, ez a hely a megtisztulás és a felszabadulás, a szabadság helye. Ez a nap ezért különösen alkalmas a spirituális gyakorlatok végzésére, a belső munkára.

Venuszi energiak

Ebben megtisztult állapotban a leggyönyörűbb a szerelem és rendkívüli helyzet a gyermeknemzésre, mert magasrendű lényeket hív le ez az energia.  Ugyanis még aznap délután, este-éjjel a Plejádok energiáját hozza le a rajtuk áthaladó Hold, és tudjuk, hogy a Plejádok a Galaxis szerelmi fészke, a Naprendszer teremtő központja.

 

Szombaton, 24.-én a Hold fellép a Tejútra, és összekapcsolódik tengelyben (szemben állnak) a Marssal, aktiválják a Nyilas-Ikrek tengelyt, ami a tudás tengely. Megértjük az érzelmi harcainkat, ezzel kapcsolatos tudás magok aktiválódnak bennünk.

 

Vasárnap 25.-én a Neptunusz energiája összeolvad a Merkúréval. A legmélyebb érzelmeinket értjük meg, de lehet, hogy éppen verset írunk.

 

Jövő hét szerdán, 27.-én hajnalban a Hold eléri az Oroszlánban a Felszálló Holdcsomópontot. Szükséges az ÁLOMNAPLÓ. A Holdcsomópontok útkereszteződések, de itt elsősorban a belső utjaink kereszteződéséről szól, esetben a téma az önuralom, az önmagunkra rálátás és annak a kivetítése másokra.

 

Vasárnap március 4 –és március 6.-ig.Tökéletes harmónia napjai, a februári energiák záróakkordjaként. (Nap-Neptunusz, és a Keiron-Merkúr-Vénusz egybeolvadása).

kep kim

Azt érezzük, hogy csodálatos béke van bennünk, valami eddig talán nem tapasztalt harmónia kel életre bennünk. Megtaláltunk önmagunkban valami szóval kifejezhetetlen értékeset. Jobban értjük önmagunkat és a társainkat és ezt meg tudjuk szólaltatni. Kozmikus felismeréseink vannak, szellemi magaslatokat élünk meg, magasrendű szeretet állapotokat, egységélményt. Legjobb időszak a spirituális gyakorlatokra, a szeretteinkkel való harmonikus együttlétre, a művészi alkotásokra.

Kérlek, osszátok meg, hogy minél többen értesüljenek a csillagos ég energiahatásáról és az életükben hasznosíthassák. Hálásan köszönöm mindazoknak, akik visszajeleztek, hogy mennyire érzik helytállónak az általam mondottakat. Tegyétek meg minél többen a jövőben is.

A jelenlegi égi energiák inspirálták, hogy március 15-16-án tréninget tartsak.

A téma:Azt teremtjük, amire vágyunk?

A tréning segít az önmegismerésben, az élethelyzeteid tisztán látásában és a Felsőbb Éneddel való kapcsolatfelvételben, hogy a miértjeidet megtaláld és helyre rakd önmagad és az életedet. Az égi energiák által ebben az időszakban különösen támogatott ezekkel a kérdésekkel foglalkozni. Minden tréningemen az egyensúlyra törekszem, azaz a fizikai-szellemi szintjeink harmonizációjára.

Tréningről külön is írok, olvashatod a www.delfintrening.hu honlapomon.

Szeretettel

Fanni

2018.febr.20