„Csillagüzenet"

Február 3. hete, 12-18.-ig

E hétvégén eldöntöttem, hogy HETI RENDSZERESSÉGGEL ÍROK ÜZENETEKET, hogy képben legyetek az égi konstellációkról, ami most különösen fontos. Igyekezek megtenni minden tőlem telhetőt, hogy ebben segítselek.

Fold a galaxisban

Új energiahatást érzékelünk mindnyájan és ez az energia sokkal erőteljesebben hat a belső- és külső átalakulásra, mint korábban. Ez az év mindnyájunknak egy sorsfordító év, nagyon sok feladattal nézünk szembe, olyan dolgokban is, amibe eddig bele sem kezdtünk, toltuk magunk előtt. A túléléshez új képességeket kell kifejlesztenünk, egy egészen más hozzáállást. Nagyon komolyan kell vennünk, mert egy kiélesedett kozmikus helyzet van. Nagy a tét, a bolygó felszabadulása. Az emberiség hozzáállásának meghatározó kihatása van a belső síkokra, kihatása van az egész galaxisunkra

Egész héten át tartó kozmikus hatás:

Nap ezen a héten a Vízöntő csillagkép azon a részén utazik a Merkúrral együtt, ahol az Angyal a korsójából a múltra önti a megtisztító vizet. (Egészen február 24.-ig tartózkodik a Nap ezen égiszen, 25.-én lép a jövőbe ömlő víz területére.) Jól érzékeltethető a tarot szimbolikájával.

Vizonto

Az Uránusz, a Vízöntő ura a Halak visszaúszó fonatánál jár, ami azt mutatja, hogy olyan múltbeli karmikus dolgokról van szó, amiért inkarnálódtunk és nagyon sok tapasztalatot szereztünk, aminek eljött az ideje, hogy összegezzük, megértsük, kitisztítsuk, rálássunk az igazságra önmagunk, kapcsolataink, az egész életünk vonatkozásában, hogy előbbre léphessünk.Nagyon működik az égiekhez való szellemi kapcsolódás. Az energiák segítik, hogy inspiratívabbak legyünk és erőteljesebben működjön az intuíciónk.Nagyon fontos az egyensúly tartása. Figyeljünk az energiaszintünkre, mivel mindenki egy erőteljes transzformációs folyamaton megy át jelenleg és ezt csak úgy lehet végig csinálni kellemetlen tünetek nélkül, ha a belső békénket megtartjuk. Mit tegyél ezért? Vigyázz ne menj ki a mérleg végére, mert felbillensz. Ez nem a rohanás ideje! Vigyázz mindenben a helyes mértékre. A túlzott stressz nagyon kibillent. A héten az együttálló Nap-Merkúr kvadrátba kerül a Jupiterrel, ezért erre erőteljesen figyeljünk. Különösen fontos, hogy legyen elég időd befelé figyelni önmagadra. Olyan tanító helyzetek jönnek, amiben világosan rálátsz, megérted önmagadat és a környezetedet, hogy mi is valóban az igazság. De ezen túlmenően ezek a helyzetek kényszerítő erővel hatnak, hogy az igazságot látva ezt konstruktívan ki is kommunikáld és cselekedj, megold, amit esetleg korábban nem tettél meg, vagy nem jártál eredménnyel.Most rálátsz a helyes útra. De vigyázz, ne legyél agresszív, konstruktív megoldásokra törekedj (febr. 1-től 24.-ig a Mars kvadrátba kerül a Neptunusszal). A múltból feljövő érzelmek miatt kibillenhetsz. Ezért mondom, hogy ha ilyen helyzet jön, akkor állj meg, addig ne cselekedj, amíg magadat nem hozod egyensúlyba, ha egyedül nem megy, kérj segítséget. A hét folyamán egészen jövő hét közepéig (febr.23-24-ig) jelentős dolgok történhetnek velünk, aminek hatására képesek leszünk mind az önismeretben mind a múltban megoldatlan helyzetekben előbbre lépni.

Ma 12.-én, hétfőn nagyon mágikus nap van. A fogyó Hold egyesül napközben a Neptunnal és éjjel a Plútóval. Nagyon erőteljes az energia hatása az érzelmeinkre, egészen katartikus lehet. Segít az elengedésben. A Hold-Plútó a legerőteljesebb mágikus energia, ami segíti a szellemvilággal való kommunikációt. Tegyük este ágyunk mellé az álomnaplónkat és kérjünk tanító álmot a belső szellemi világokból.

Szerdától, 14.-től egész héten át érvényes a Szaturnusz szextilje a Vénusszal. Fókuszba kerül a biztonság kérdése a kapcsolatainkban, de főleg a párkapcsolatban.

Csütörtökön, 15.-én szintén nagyon mágikus nap lesz, feketehold és este 10 után megszületik a Vízöntő hold. A Nap együttállva a Merkúrral magába egyesíti (elnyeli) a Holdat és ebből a fúzióból megszületik a Vízöntő Újhold a Vízöntő csillagkép múltba ömlő vízénél. Az új holdperiódus március 18.-ig tart. A születés időpontja üzenettel rendelkezik az egész holdperiódusra. A Vízöntő az szellemi jellegű (levegős) tisztulást, felszabadulást hozó energia, ami a fejlődés, a felemelkedés irányába hat. A múltban a gondolatainkkal, érzelmeinkkel és szokásainkkal intelligenciaként ható képződményeket hoztunk létre, amelyek a tudattalanul működnek és megkötnek, röghöz kötnek bennünket, elszigetelnek egymástól, az az univerzális mátrixtól. A Vízöntő energiája mindig segít ezeknek az erőknek a feloldásában, széjjeltöri azokat, FELSZABADÍT. Most különösen erős a hatás a Nap-Merkúr együttállás miatt az Újhold születéskor, másrészt az Uránusz, a Vízöntő urának pozíciója miatt. Ebben a holdperiódusban, egészen március végéig az energia a múlt átlátására, összegzésére hat (korábban is írtam).

A növekvő Hold erejét használjuk ki, ami tápláló energia, támogatja az új dolgok elkezdését.

Pénteken, 16.-án a Hold először a Vénusszal, majd a Neptunusszal egyesül a Halakban. Mély érzelmek napja. Mind a szerelemre, mind a meditációra nagyon alkalmas nap.

Szombaton, 17.-én a Hold a Keironnal egyesül. Ez a nap különösen alkalmas arra, hogy segítsünk a társainknak az érzelmi sebeik gyógyításábman.

Vasárnap, 18-án este 7-kor a Nap belép a Halak jegybe, de továbbra is a Vízöntő csillagképben vándorol. Tudjátok, hogy az ekliptikai vonatkozás nem egyezik a csillagképpel több esetben. Mindkét jegy együttes hatása fennáll, február 18.- március 9.-ig. Tudd, ha ekkor születtél! A két jegy együttes hatásaként ez az időszak különösen az érzelmi megtisztulást segíti elő. Egy nagyon jó időszak, mert az érzelem mellett ott van az értelem is, hogy képesek legyünk az érzelmi gubancunkból, az értelem oldaláról rálátva kilépni.

Március 9-21-ig megegyezően a Halak jegyben és a Halak csillagképben vándorol a nap tovább, amely egy nagyon érzelmes időszak, de erről majd a következő hetekben írok.

Szeretettel

Fanni

2018.02.12.