„A csillagos ég üzeneteként:"

Az „Igazság” és a „Harcos erő” a 2018. évünk központi témái.

 ARIEL

(1) Az IGAZSÁG”.

Tanító jellegű, mély átalakító folyamatokon megyünk át, a Jupiter-Plútó szinte egész évet átívelő erőkapcsolata miatt. A tapasztalatok hatására a HITRENDSZERÜNK átalakul, mást hiszünk és más lesz az igazságunk a dolgokról, kapcsolatokról, mint korábban. Másik aspektusa ennek az energiának, az IGAZSÁGKERESÉS. Keressük a mindennapi dolgainkban, kapcsolatainkban, de a kis napi dolgokból az ég felé törekvően, kozmikus méretekben egyaránt. Eljött az idő, hogy napi szinten dolgozzunk magunkon, hogy megtarthassuk az EGYENSÚLYUNKAT. Ez a nagyon erős energia kibillent, ha nincs meg a belső biztonságunk, ha nem stabil a kapcsolatunk a Felsőbb Énünkkel. Ez az időszak az eddiginél sokkal erőteljesebb, kitartóbb, folyamatos spirituális munkát igényel. Eljött az ideje, hogy a meditáció, az energiagyakorlatok végzése napi szokásunkká váljon.

(2) HARCOS ERŐ

Szorosan kapcsolódik a másik téma: a harc a felszabadulásért, a felemelkedésért, az Uránusz hatásaként. Sokak kezdenek feleszmélni a jelenlegi helyzetükre és elindulnak felszabadítani magukat egyéni és társadalmi méretekben. Ez az emberekben zajló nagy belső változás, ami kívül is megmutatkozik, csoport, társadalom, bolygó szinten egyaránt. Uránusz jelenleg, a Halak visszaúszó fonalán halad március végéig, majd Halak felfelé úszó fonalán folytatja égi útját, és június 18.-án lép át a Kos csillagképbe.

Uránusz, amíg a Halak csillagképben tartózkodik, ez az energia a MÚLT ÖSSZEGZÉSÉT, a BELSŐ ELSZÁMOLÁST és a DÖNTÉSEK MEGHOZATALÁT támogatja, azt, HOGYAN TOVÁBB. Ez zajlik március végéig. A következő szakasz jun.18-ig a döntéseink által a BAFEJEZÉST támogatja.

Megjegyzem, hogy az év energiája is mutatja ugyanezt. Számmisztikailag a 18-as, a Hold a változást, összeadva a 9-es, a befejezés. Nem véletlen, hogy az új szakasz is a 18-al indul (jun.18).

Mindenki számára ott van a döntési lehetőség, hogyan tovább. Ehhez nagyon sok inspirációt kapunk ebben az időszakban, emelkedetten működik az belső intuíciós képességünk. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy most itt az ideje, hogy felvegye a kapcsolatot, vagy erősítse azt a Felsőbb Énjével, a Lelkével és kövesse a belső hangját.

Bizonyára sokan vannak úgy, hogy már nem fognak részt venni a bolygót radikálisan átalakító energiában, mert bevégezték azt, amiért ebbe az életbe inkarnálódtak és ELTÁVOZNAK.

Mi, akik tovább megyünk, viszont KŐ KEMÉNY DÖNTÉSEKET KELL HOZNUNK.

  • Döntést arról, hogy lezárjuk a múltat (előző életeinkkel együtt értem), hogy részt akarunk venni egy bolygószintű átalakulásban, amiről még fogalmunk sem lehet sem a formáját, sem a kimenetelét illetően.
  • Döntést arról, hogy elfogadjuk és felvállaljuk a káosz, a harc nehézségeit, amik az átalakulással járnak mind belül, mind kívül.
  • Döntést, hogy új emberré válunk azért, hogy a bolygó felébredése megtörténhessen. Olyan új emberré, aki tudja, hogy halhatatlan lény, nem halandó, az idő béklyójához megkötve. Aki tudja, hogy része az Univerzumnak, amelynek minden részével össze van kapcsolva, a kozmikus erőkkel összhangban működik (a belső hangját, a Lelke vezetését követi), az Isteni Tervvel, amelynek célja a bolygó Fénybolygóvá való átalakítása. Olyan ember, aki össze van kapcsolva az Isteni erővel és a Teremtő által vezérelve cselekszik.
  • Döntést arról, hogy a fejlődés érdekében használjuk az eddig nem használt különleges képességinket stb.
  • Döntéseinket meg kell hoznunk, hogy felvállaljuk és átengedjük magunkon az új harcos energiát, ami beindul az év második felében.

Amikor döntést hozol valamiről, a SZÁNDÉKOD beindítja az átalakulási folyamatot, azaz a tudatalattidban levő múltbeli, karmikus mintákban (gondolati- érzelmi formák, szokások) beindul a változás, a feloldás. Ehhez bevonzod a szükséges információt, a szükséges segítséget, hiszen a nagy Mátrix része vagy. Ebben az időben tegyél meg mindent, hogy erősítsd a szellemi segítőkkel a kapcsolatodat, vagy ha nem tetted meg, eljött az ideje. Az angyali világ feladata az ember segítsége, ahogy nekünk is fel kell vállalnunk a segítői feladatot az evolúció szempontjából alánk rendelt állati-, növényi- és ásványvilágért.

Fontos tisztáznom és megerősítenem mindenkiben a SZABAD AKARAT FOGALMÁT. Az ember a kozmikus erők része, ezért nem lehetséges, hogy szembeszálljon vele. Ha ezt teszi, bizony keményen megszenvedi. A bölcs ember ezért együttműködik a kozmosszal és ráfekszik a kozmikus hullámra, hogy az vigye. Ha ezt tesszük, könnyű dolgunk lesz. Tehát gondolati- érzelmi – cselekvési szinten fogadjuk el, működjünk együtt az új energiával. Tegyél meg mindent azért, hogy minél jobban képes legyél befogadni a fényt, mert a világba a fényedet sugárzod ki és fényesítesz fel mindent magad körül. Ez a célunk. Az anyagi világba mi vagyunk a fényhozók, rajtunk keresztül nyilvánul meg az új energia, mi általunk emelkedik meg a dimenzió, ami az Isteni Terv.

(3) WORKSHOPmárcius 15-16.-án.

Mindenki számára rendkívül fontos, hogy az évnek ebben az időszakában felkészüljön a következő időszakra. Ehhez szeretnék segítséget biztosítani azzal, hogy workshopot tartok ebben a témában.

A workshopon koncentrált belső munkát végzünk. A gyakorlatok és a meditációk segítenek abban, hogy magasabb tudatállapotban, összekapcsolódva a Felsőbb Éneddel, összegezd a múltat, értékeld hol tartasz az utadon, és hozzad meg a szükséges döntéseket hogyan tovább, majd aktiváld, indítsd el az eldöntött belső változás folyamatát.

Ennek a munkának a végzéséhez nagy segítséget ad a csoport koncentrált energiája, sokszoros energiaszintje a Te egyéni energiádnál, ezért a feladatot jóval magasabb szinten fogod elvégezni, mint egyénileg.

Későbbiekben részletesen írok a workshop tematikájáról.

 

Szeretettel

Fanni

2017.jan.31.