„Univerzális kapcsolódás”

Avatar kommunikacios faja

Ma varázsreggelre ébredtem. Elöntött a zene és életre keltek a dallamok a szintetizátoromon. Gyönyörű még soha nem hallott dallamok szólaltak meg.

Ma (január 23) és holnap az égi energiáknak különösen erőteljes mágikus hatása érződik.Rendkívüli dolgok történhetnek kívül is és belül is.Eszembe jutott az Avatar című film varázsfája. 

Mindnyájan kapcsolatban vagyunk az univerzum kommunikációs hálójával. Ezekben a napokban különösen nyitottak a csatornák, könnyebb ráhangolódni.

Megélheted a zsenialitásodat. Ez megnyilvánulhat felismerésekben, megvilágosodási bevillanásokban, és művészi alkotásokban. Különleges transzcendentális megéléseid lehetnek.  Nem biztos, hogy csak meditációban, ez az élmény hirtelenszerűen bekövetkezhet,anélkül is. Érzékelhetsz valami transzcendentális szépséget, ami a szívedben, a lelkedben átváltoztat, amitől megéled magadban a szeretetnek, lágyságnak, ugyanakkor a koncentrált erőnek, a biztonságnak, az összetartozásnak olyan érzését, ami eddig még nem. Árad belőled a szeretet, lehet, hogy érzékeled, ahogy áramlik az aurádból a fényMegélsz magadban olyan szabadságot, amit eddig még soha. Ha még el is száll ez az állapot, megmarad benned, vágyni fogsz rá, mert már a Tiéd, és visszahozhatod. Az is lehet, hogy kozmikus összefüggések ugranak be a tudatodba és az eddigieknél nagyobb távlatokban látod önmagad és az életedet.

Hirtelen beugrik a megoldása annak, ami már régen foglalkoztat, és lázasan kerested a megoldását.

Olyan élethelyzetbe kerülsz, esetleg találkozol valakivel, ami váratlan, meglepő és egészen újat hoz be az életedbe.

Január 23-ról 24.-re virradó éjjel az időszak csúcspontja, ezért feltétlenül tedd magad mellé az álomnaplót. Ne csodálkozz, ha valami egészen rendkívülit álmodsz!

Megköszönöm, ha megosztod velem, ha tapasztalsz valami különlegeset, amit eddig nem.

Szeretettel

Fanni