„Sorskérdések"

2017. január égi üzenetei II. rész

meditacio nappal

Január nagyon erőteljes energiákkal indult. Időnként nehéznek érezzük a ránk ható kozmikus energiát, de ha ráhangolódunk, rendkívül felemelőnek élhetjük meg. Ha imádkozunk, ha meditálunk, megérezhetjük, hogy mekkora fény-, szeretet-, bölcsesség-, erő árad a Földre. A szellemtestvéreink mellettünk állnak, hogy segítsenek. Meg kell tanulnunk kérni a segítségüket, a támogatásukat.

A téli napforduló óta egymást érik az erőteljes égi események, csak részletekben vagyok képes tudósítani róla. Előzőeket megtaláljátok a www.sorstanacsadás.hu honlapomon a Csillaghang írások között: „Beavatás”- téli napfordulóról és a „Föld új fejlődési szakaszba lép”  - Januári energiák I.részecímmel.

A január 11- 17-ig az Újhold születéséig terjedő időszak, amiről most írok.

Január 11. csütörtök

A Plútó-Vénusz-Nap együttállás tanító fényszög kapcsolatban áll a Mars-Jupiterrel (jan.8-9-én tetőzött, amivel a tegnapi elemzésben foglalkoztam). Ez az energia január 15-ig erőteljesen hat. 11-én még a Mars-Jupiterhez a Hold is csatlakozik, ezért az energia érzelmi vonatkozásai felerősödnek.
Hogyan élhetjük meg?
Célunk, küldetésünk van, amit mindenáron el akarunk érni, szinte fanatizáljuk. Ez lehet a munkánk terén, lehet a kapcsolatainkban. Szembe kerülhetünk egy olyan helyzettel, ami érzelmileg kibillent az egyensúlyunkból. Kiderül, hogy amiért annyira hajtottunk, az összeütközik azokkal, akik fontosak nekünk, akiket szeretünk, vagy azt érezzük, olyan célt követtünk, ami a belső hangunk szavával ellentétben van, ami azt mondja, nem jó felé megyünk. Lehet, valami külső körülmény, ami azt mutatja, hogy falba ütköztünk. De, most nagyon koncentráltan, világosan rálátunk a belső-külső konfliktusunk gyökerére, és tudjuk a harmonikus megoldást (Merkúr-Szaturnusz együttállás.) Ez még így is nagy érzelmi konfliktust okoz, de van erőnk ahhoz, hogy harmonikus megoldást találjunk, és meg is tegyük. Képesek vagyunk elengedni, elfogadni a veszteséget, elfogadni a változást. Megváltozunk.
11.-én, a Holddal való fúzió felerősíti az igazság kérdést. Az igazság érzelmi kérdés, amiért harcolunk. Hozhat ez az energia jogi jellegű helyzetben erőteljes változást.

Január 12.-13-14. péntek-szombat-vasárnap.

A Merkúr-Szaturnusz együttállás erősen hat. Fokozottan tudunk a dolgok lényegére rálátni, úgymint a problémák megoldására. Ez az energia nagyon segíti a meditációt.

naplemente

Január 15-16-17 a Feketehold időszaka. Rendkívül mágikus napok.

Január 15 hétfő

Amikor 14.-én, vasárnap lefekszünk, ne felejtsük az ágyunk mellé tenni az álomnaplót. 15.-én hajnalban a Szaturnusz, majd a Merkúr találkozik a Holddal. Ez egy rendkívül mágikus konstelláció. Transzcendentális szintű lényegre látást hozhat, nagyobb horizontban. Rálátunk az életünkre, megértjük a múltunkat (lehetnek előző életbeli álmaink), rálátunk a jövőre. Lefekvéskor jó kérdéseket tegyünk fel, amire választ kérünk!

Január 16 kedd- 17 szerda.

Feketehold napja, ami nagyon mágikus időszak, mert ilyenkor a belső világok fátyla vékonyabb, ezért nagyobb az átlátás-áthallás. Ez a nap és a 17-re virradó éjszaka különösen az, amikor megszületik az Újhold. Választ kaphatunk a sorskérdéseinkre!

A Hold a Bakban 16.-án 11:53 órakor eléri a Plútót, ami talán a leg mágikusabb konstelláció. Azért írtam pontos időpontot, mert ez kitűnő alkalom a meditációra. Lényegi kérdéseinkre kaphatunk választ a múltra, a jövőre, a követendő céljainkra.

 Január 17.-én rendkívüli hajnal köszönt ránk, ezért kedden este ismét tegyük a fejünkhöz az álomnaplót. Hajnali 3 órakor a Hold eléri a Napot és megszületik az Újhold, a Bak 26. fokán. Majd három órával később a megszületett Újhold egyesül a szépséges Vénusszal.

A születő Hold  energiája meghatározza a teles holdperiódus energiáját.

A Bakban a Nap - Hold, majd a Vénusz együttállás rendkívülien jó energia. Bak Nap a fizikai világban nagyszerűen működő teremtő erő. Lényegre látást, jó koncentráló képességet ad, céltudatosságot, állhatatosságot, erőt azért, hogy a céljait elérje. A Bak Hold pedig a Lélek oldaláról tudja mindezt mágikus erőt ad. Rendkívül egyensúlyban működik a fizikai- és a lelki oldal az elérendő célok érdekében.  Ehhez jön még a Vénuszi energia, ami meglágyítja a Bak energia keménységét, harmóniával tölti fel.

Tehát, amikor 16-án lefekszünk, további kérdéseket tehetünk fel a Felsőbb Énünknek a küldetésünkre, a sorskérdéseinkre vonatkozunk. Jó felé vesszük-e életünk irányát? Kérünk útmutatást a harmonikus életvezetésre.

Szeretettel
Fanni