„ÚJHOLD ÜZENETE"

Holdperiódus: 2017. október 19. - nov.18.-ig

ezusthold

Az utóbbi pár napban nehéz napjaim vannak, különösen figyelmet követelnek a lehúzó részeim – főleg fizikai téren –, gondolom többen hasonlóan vagytok. Mindig sokat segít az, ha megértem, mit mutat a csillagos ég, miképpen hatnak a kozmikus energiák. Ezt tettem ma is, egy különleges napon, az Újhold napján kezdve a vizsgálatomat, amelyet megosztok Tiveletek, remélve, hogy a segítségetekre lehetek. 

 

Lehet, hogy egyszerre túl sok, amit írok, de osszátok be, mindig az aktuális részeket olvassátok.

Október 19.-én, tegnap este (21:12 órakor), a Napisten és a Holdistennő nászából megszületett meg az Újhold. Az indító, az Újhold pozíció, nagyon meghatározó energiát sugároz a következő holdperiódusra.

Az Újhold születésének helye a Mérleg jegy, a Szűz csillagkép angyali égi területén (Mérleg 26,13 fok). A Hold tengelyt képez az ég ellentétes oldalán álló Uránusszal, amely a Felfelé úszó Hal csillagkép égi cikkelyén áll. Ez a konstelláció nagyon különleges égi pozíció. 

Az indító energia azt közvetíti, hogy ez a holdperiódus az angyalokkal való kommunikációra, az angyal mágiára nagyon jó időszak, de itt ennél jóval többről van szó.  Lehetőséget ad a spirituális szintemelkedésre, a múlt karmikus energiáinak tisztázására, feldolgozására, lezárására és az átlényegülésre. Nyitánya, új emelkedettebb ciklusok kezdetének (Nap-Hold és Uránusz tengely).

Az növekvő Hold időszaka indul a Teliholdig. Ez mindig tápláló-, emelő energia, de ebben az időszakban már a belső útra, a belső-, lelki életünkre vonatkozik az emelkedés, nem a külső világra.

Tegnap nem véletlenül vonzott az este. A tavak mellett sétáltam és csodálva figyeltem az elmúlás színpompájába méltósággal díszelgő természetet, amit szépen, fokozatosan egyre jobban eltakart a tavakra ereszkedő finom köd.

ujhold uzenet

A természet folyamata is sugallja, hogy az év varázsidőszaka következik. Ilyenkor könnyű megérezni, hogy sokkal többek vagyunk, mint a fizikai természetünk. Nincs halál! A fizikai halál átvezet a magasabb dimenziókba, ahol mi szintén otthon vagyunk. Legjobb időszak az Örök (Isten) megtalálására magunkban, hogy kik vagyunk, miért vagyunk itt…, hogy a legfontosabb kérdésekkel foglalkozzunk, a nem látható világgal teremtsünk kapcsolatot. Október 23.-án lép a Napunk a Skorpió havába, - a Skorpió üzenete erről a misztikumról, a spirituális út kereséséről  szól.

Olyan időszakot élünk most, amikor a különlegesen magasrendű állapotok együtt jelennek meg az erőteljesen lehúzó, visszatartó erőkkel, amelyek a megújulás, az új ciklusok ellen hatnak. Mind belső-, mind külső életünkben küzdelmes helyzetekkel nézünk szembe. A szenvedést elkerülhetjük és a lehúzó erőkön átmenve és felhasználva őket emelkedhetünk, ha kapcsolatot teremtünk a halhatatlan részünkkel. Ezáltal békére, nyugalomra, megértésre lelünk és arra az erőre, ami átvisz minden nehézségen.A meditáció, a spirituális gyakorlatok éppen ezért ebben az időszakban, kiemelten fontosak! Ha eddig nem tetted, a legjobb idő és alkalom a kezdésre.

A továbbiakban, a legerősebb kozmikus napokat jelzem előre. Érdemes beírni a naptárodba, hogy kellően felkészült lehessél. Több, egészen rendkívüli éjszaka következik! Ha eddig nem vettél álomnaplót, itt az ideje. Fontos, hogy amikor felébredsz, ez a kezed ügyében legyen, mert ha mindjárt felébredéskor nem jegyezzük le az álmot, akkor elfelejtjük. Érdemes lefekvés előtt kérni, ébredjünk fel ha jelentőset álmodunk, hogy visszaemlékezzünk.

Egy meditációs naptárt is adok egyúttal a kezedbe. Annak alapján, hogy mely területre hatnak a kozmikus energiák, megadom, mi legyen a meditációd témája, ezáltal lehetsz a legeredményesebb.  A különleges napokra megadtam az asztrológiai paramétereket is. A megadott időpontokban egzakt az együttállás, de egész napra kihat.  Nézd meg a születési képletedet, hogy van-e bolygód, vagy sarokpont együttállásod, ill. egyéb jelentősebb fényszöged ezekre a konstellációkra, mert akkor még hangsúlyosabbak lesznek ezek a napjaid.

A mai nap,október 20.-a a„tudás napja”, a Hold – Jupiter - Merkúr együttállása (7:39- 13:22 óra). Rendkívüli nap a SZELLEMI ERŐKKEL VALÓ KOMMUNIKÁCIÓRA. Lelkünk magasrendű tudása, igazsága tárult fel előttünk, mindaz, amit be tudunk fogadni. Támogató égi erők hatnak, amelyek segítenek abban, hogy olyan célokat tűzzünk magunk elé, olyan irányt kövessünk, amelyekben „Isten velünk van”, azaz a lelkünk, a szellemünk akaratával egyezőek.

Október 24.-én, kedden az ebédutáni órákban találkozika Hold a Szaturnusszal (Nyilas 23,55 fok).

Ez a délután különösen alkalmas mély lelki sebeink GYÓGYÍTÁSÁRA, mivel az egyesülés a Kígyótartó, az égi gyógyító területén jön létre. Olyan sebek, olyan visszatartó karmikus okok tárulhatnak fel és gyógyulhatnak meg, amelyek megoldására eddig még nem voltunk érettek.

Október 26.-án, csütörtökön ebéd után (12:49) aHold találkozik a Plútóval (Bak.17,02 fok).

Ez a nap az önmagunkra, az életünkre való rálátás napja, de több, az átalakulás napja. Megláthatjuk a Lelkünk szemével, az elme feletti nézőpontból önmagunkat. Láthatjuk a torlaszokat, amelyeket a spirituális felszabadulásunk útjába tettünk. Nemcsak láthatjuk, hanem a kozmikus erő nagyon erőteljesen segít az akadályok eltávolításában. Kihangsúlyozom, hogy itt nem csak a rálátásról, a megértésről van szó, hanem a CSELEKVÉS ÁLTALAI ÁTALAKULÁSRÓL.

Október 30.-án, hétfőn este (22:32 óra) a Hold a Neptunusszal alkot fúziót. (Halak 11,36 fok).

Ezen az éjszakán, főleg, ha erre koncentrálunk elalváskor (javasolom, hogy már aludjunk ebben az időpontban) titkok tárulhatnak fel számunkra, elsődlegesen a SPIRITUÁLIS tudásunk, a spirituális utunk vonatkozásában. Mi az, amit az előző inkarnációinkból erre az életre hozott spirituális tudásunkból ki kell TISZTÍTANUNK, de ezen túlmenően a hogyanra, az eszközökre is INSPIRÁCIÓT kaphatunk, továbbá arra, hogy milyen új irányok felé haladjunk, milyen új célokat kövessünk. Új szellemi inspirációkat kaphatunk a Felettes Énünktől.

Október 31.-én kedden este (22:33 óra), a Mindenszentekre virradó éjszakán, a Hold a Keironnalegyesül (Halak 24,50 fok), mégpedig a Visszaúszó Hal égi területén.

Készüljünk fel szintén az álmainkra!A karmánkra vonatkozóan kaphatunk útmutatást.Mik azok a KARMIKUS SEBEK, amelyek visszahoztak, amelyeket jóvá kell tennünk, azaz tisztára kell mosnunk? Mit kell tennünk azért, hogy ezek meggyógyuljanak?  Mit kell megértenünk ahhoz, hogy tovább léphessünk? A karma fogságában a negatív érzések tartanak, mint a csiriz hozzá ragasztanak helyzetekhez, kapcsolatokhoz, vakká tesznek és lehúznak. A megoldás az ELENGEDÉS, A KULCSA  A MEGBOCSÁJTÁS.

Az időbeli helyzet is rendkívüli, a mindenszentek előtti éjszaka.A karma oldást azokkal a hozzátartozóinkkal is kérhetjük, akik már ELHUNYTAK. Ha még nem érzünk teljes békességet a szívünkben, ha rájuk gondolunk, az azt jelenti, hogy még nem egyenlítettük ki a karmánkat. Ez a kiegyenlítetlen erő egy új inkarnációt hozhat létre, amíg teljes mértékben, szeretet, béke lesz a kapcsolatban. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha nem vagy képes elengedni az elhunyt hozzátartozódat. A szeretet az elenged. Az, ami az elengedést visszatartja, a benned levő bűntudat, lelkiismeret-furdalás, harag, birtoklás, stb, ami negatív karmát teremt. Amikor édesanyám meghalt, az ő halálos ágyán értettem meg, hogy az önvádam, lelkiismeret furdalásom, hogy nem tettem meg mindent érte, az a gondolati erő, amivel nem engedem őt el. Akármit teszünk, akármilyen szeretetteljesek, áldozatkészek vagyunk, a másik akkor is elmegy, ha eljött az ideje. Nem a mi viselkedésünktől függ!!!! Hát bocsássunk meg magunknak!

Ha van ilyen hozzátartozótok, akkor ez a tér-idő rendkívül alkalmas arra, hogy a közöttetek levő negatív erőket feloldjátok. Mielőtt elalusztok, végezzetek szertartást. Gyújtsatok gyertyát, ülő helyzetben imádkozzatok értük. Csendesítsétek, lazítsátok el magatokat, erre a légzésfigyelés nagyon jó módszer. Amikor készen álltok, akkor mondjátok el azt az egyszerű imát teljes szívszeretetetekkel, amit most javasolok:

„Megbocsájtok Neked, kérlek Te is bocsáss meg nekem! Elengedlek Téged, kérlek Te is engedj el engem! Kívánom Neked az Élet összes áldását!” (Élet örök, a földi életen is túl).

Javasolom, hogy ebben a holdfázisban, azaz egészen november 18.-ig, minden nap, elalvás előtt mondd el magadban ezt az imát az elhunyt hozzátartozód felé, ezzel aludjál el.

Ezt az imát természetesen nem csak az elhunytakkal kapcsolatban használhatod! Szívből ajánlom, mivel az én életemben sorsszerű változást hozott, a már teljesen megoldhatatlannak látszó párkapcsolatomban.

Akkor is mondd az imát, ha a másik személlyel kapcsolatban nincsen még béke a szívedben,mert ez az ima elindítja ennek a folyamatát.Akkor is mondd, ha egy másik ember rossz hozzád, árt Neked, és nem tudod ennek az okát. Ez az ima feloldja a bennetek levő negatív energiát és békességet hoz. Legyél kitartó, mond minden nap. Ahogy kitisztul az energia, megváltozik a kapcsolat.

Ha az élő személlyel kapcsolatban mondod az imát, akkor a Szaturnusz - Hold egyesülés napján, október 24.-től  kezd el mondani, legalább a holdciklus végéig, azaz november 18.-ig.

Figyeld folyamatosan az álmaid és a nappalod történéseinek a visszajelzéseit, a jeleit az imádkozás napjaiban! Jegyezd a folyamatot a naplódban. Utólag nagyon fontos a folyamatot visszanézni. Én ilyenkor ezekre a napokra mindig naplót vezetek.

November 3.-án, pénteken hajnalban (4:02) a Hold együttáll az Uránusszal(Kos 25,56 fok).

Ez megint egy rendkívüli éjszaka lesz, szükség lesz az álomnaplóra! Már ezen az éjszakán világít a telihold. A kozmikus helyzet másik rendkívülisége, hogy a Hold-Uránusz tengelyt alkot az ég másik oldalán a Szűz csillagkép angyali részében járó Vénusszal, a szépség szerelem Istennőjével. Ez a PÁRKAPCSOLATOK, MŰVÉSZETEK éjszakája.

Ezen az éjszakán megálmodhatjuk az ideális párunkat, vagy mit tegyünk azért, hogy az ego játszmákkal teli, negatív karmájú párkapcsolatunkat megoldjuk, vagy kilépjünk belőle, hogy egy új, harmonikus ciklust indíthassunk el.  Érdemes, mielőtt elalszunk erre meditálni, imádkozni, kérve az égiek segítségét! Nagyon erőteljes az angyali erők hatása. Ne csodálkozz, ha a következő napokban meglepő, rendkívüli fordulat következik be az életedben.

A művészetek számára is csodás alkotásokat hozhat ez a rendkívüli éjszaka.

November 3.-án, pénteken este (20:24-kor), a Hold tengelyt képez (szemben áll) a Jupiterrel, ami megelőzi és megerősíti, előkészíti a Telihold hatását. Emiatt azt javasolom, hogy a telihold előtti estén – amikor már nagyon erős a teliholdhatás, végezd el a telihold meditációdat! Ennek a témájára a következő nap kitérek.

November 4.-én, szombaton reggel, pár perccel a napfelkelte előtt (6:24 órakor) teljes a Telihold (Bika 11:59 fok): a Nap a Skorpióban, vele szemben a Hold, a Bikában. Ezt a tengelyt hívjuk „biztonság” tengelynek.

Ennek a teliholdnak különlegessége, hogy a Nap - Hold tengely együttáll az égi aszcendens- deszcendens tengellyel. Ez a pozíció adja ennek a teliholdnak az első jelentését:

(1) ha önmagunkban megtaláljuk a biztonságot, akkor a fizikai szinten, a külvilágban is biztonságra lelünk. Nincs külső biztonság belső nélkül.

(2) A csillagképi pozíciója az égitesteknek adja a másik jelentését. Nézz rá a múltadra, hogy mi az, ami kibillent?  Ez vonatkozik úgy a belső érzelmi életedre, mint a   külső történéseidre. Miért nem tudsz a középpontodban lenni, miért nem tudod a Lelked üzeneteit meghallani? Mi az, ami fogva tart? Mik azok a dolgok az életedben, amik a szeretet ellen vannak? A múltbeli energiák rendezése, az egyensúly teremtés a kulcsa annak, hogy biztonságban érezd magad az életedben. A telihold energiája segít abban, hogy ezt megtedd.

(3) A harmadikat adja Hold-Jupiter tengely évi üzenete. (okt.3-án esti konstelláció). Önmagad igazságára, a belső tudásra csak akkor lelsz, ha rendben vagy belül és kívül, mind időben, mind térben. A belső egyensúlyt, ami alapja a belső-külső biztonságnak, csak így találhatod meg.

Fogyó - Hold időperiódusa következik! Ez az időszak különösen alkalmas az elengedésre, a belső- és külső tisztító eljárásokra, a belső lényegünkhöz való közelségre.

November 5-én szombat estétől, 6-án vasárnap délelőttig a Hold a Plejádokon, a galaxisunk szerelmi fészkén át vándorol. Ez a szerelem és a művészetek időszaka!

November 11.-én, szombaton este (23:19 óra), a fogyó Hold eléri a Felszálló Holdcsomópontot (Oroszlán 19,36 fok), az Oroszlán csillagkép fejénél.

Esti meditációnkban és álmunkban arra kaphatunk választ, hogy melyek azok a múltból hozott negatív dolgok az életünkben (képességek, viselkedések, kapcsolatok), amelyeket. nem tudunk uralni, ezért másokra vetítjük ki, ezáltal aa szenvedéseink, nehézségeink okozói.Kérjük az égi segítséget, hogy ezekre rálássunk, képesek legyünk elfogadni, mint a részeinket. Valamikor szükségünk volt rájuk, akkor megéltünk velük pozitív tapasztalatokat, de már most már idejét múltak, mérgezik az életünket és megértek az elengedésre.

November 15.-én hajnalban (4:08) a Hold eléri a Marsot (Mérleg 14,44 fok). Fontos az égi kép. Az együttállás a Szűz csillagkép jövőbe lépő lábánál jön létre, alatta ott ragyog a Holló csillagkép. Szűz, maga Izisz Istennő, aki Ozirisz szétdarabolt részeit keresi, hogy összerakja egésszé. A Holló pedig az örök élet italát hozza a csőrében.

Mindegyik jelkép azt közvetíti, hogy AZ EGY TUDÁSÁBÓL FAKAD A REND, A BÉKE. A belső egységből fakad a külső, ettől függ az ERŐ. Aki az Egyben él, az legyőzhetetlen.

Feketehold napjaa november 17.-e. Ilyenkor a legvékonyabb a fátyol a magasabb világokkal. Különösen alkalmas a meditációra, spirituális gyakorlatokra.

November 17-én éjjel (1:02 órakor) a Hold a Jupiterrel egyesül. (Skorpió 8,07)

Ez az éjszaka magasrendű tudást közvetít a felsőbb világokról.Az égi terület a szűz csillagkép angyali része, felette ragyognak a Bootes csillagai. Nagyon jó időszak arra, hogy meditációnkban átlépjünk a magasabb világokba!

November 17.-én pénteken, reggel (9:16) Hold eléri a Vénuszt (Skorpió 12,21)

Ez a nap nagyon kedvez annak, hogy rálássunk, azokra a kapcsolatainkra (főleg párkapcsolati), amelyek akadályai a belső békénknek, annak, hogy időben és térben rend legyen az életünkben és képesek legyünk, ezekre vonatkozó döntéseket meghozni, amelyeket végre is hajtunk. Az égi segítség, támogatás nagyon erőteljes.

November 18.-án 12:41-kor Új hold születik a Skorpió 26.19 fokán. Erről a periódusról, majd ezen a napon írok.

Gyömrő, 2017. október 20.

Szeretettel

Lőcsei Fanni

www.sorstanacsadás.hu, www. delfintrening.hu

Küldjed tovább mindazoknak, akiket érdemesnek tartasz rá!