„A 2017. asztrológiai év üzenete”

című előadás és

„CSILLAGMEDITÁCIÓ”

clip image002 0022

2017. március 24.-én 18- 21 óráig,

a Soter Ezoterikus Klub és Teaházban (Budapest VI., Desseffwy u. 53)

Egy különleges estére hívlak meg, ahol a megszokottól eltérő asztrológiai estén leszünk együtt. Te és én, egy nagyon izgalmas dolgot fogunk együtt végezni, mert az új ciklusra vonatkozó kozmikus információkat fogjuk leolvasni.

A Napunk, mint a rendszerünk ura, március 20.-án 11:29-kor lép be a Kos asztrológiai jegyébe, ez a tavaszi napéjegyenlőség perce, ekkor indul az asztrológiai újév, ekkor indul a tavasz. Ebben semmi különlegesség nincs, mert már hosszú évek óta ez a pont minden évben az újév kezdete, - ez így is volt és lesz 2600 éven át, amíg a Földön a Vízöntő korszak tart.

Ami különleges az, hogy ez az időpillanat, amikor egy ÚJ KILENCES CIKLUSUNK INDUL, AMI TÚLMUTAT A JELENLEGI ÉVEN. (Hivatkozok itt a számmisztikára. Az év száma összeadva „10”-es számot ad, ami mutatja, hogy elindult egy új ciklus.) Minden kezdeti pillanat energiájában, benne vannak azok az információk, amelyek az egész ciklust alapvetően jellemzik, emiatt MOST KÜLÖNLEGESEN FONTOSAK SZÁMUNKRA AZ ÉGI INFORMÁCIÓK.

A Naprendszerünk ura a Nap és bolygóinak az energiája közvetíti a kozmikus teremtő kódokat, amelyek meghatározzák a Föld és rajta minden élőlény életciklusait, az irányító, működtető információkat, ami minden élet alapja. Az ember a kozmikus hierarchiában egy nagyon különleges lény, aki a legfőbb Istenség által teremtő erőt kapott, ezért a kozmikusan ráható kozmikus erőket sajátos módon működteti, és a kozmikus energiák hatását „sok kimenetelűvé” alakítja. Az asztrológia tudománya a csillagos égen látható csillag- bolygókonstellációkat, mint szimbólumrendszert, mint égi nyelvet tudja értelmezni, lefordítani a kozmikus információt az emberek nyelvére. Az asztrológus nem más, mint az égi nyelv tolmácsa.

Ezen az estén egy egészen sajátos tolmácsolást fogtok hallani,mert a tolmácsolásban mindnyájan részt fogunk venni. Természetesen, asztrozófusként tartok egy előadást az égi helyzet értelmezéséről. Amit ennél fontosabbnak tartok, hogy Te, a hallgatóm is vegyél részt benne, saját magad érzékeld és értelmezd az égi energiákat, amelyekhez egy közös meditációban foglak elvezetni. A ciklusra vonatkozó lényegi, iránymutató információk rendkívüli jelentőséggel bírnak, mert ennek ismeretében tudatosan, a legkisebb ellenállásra törekedve, harmóniában tudunk együttműködni a kozmikus erőkkel.

Közösen keressük a választ arra: Mit is jelent ez az új ciklus a Föld és az emberiség életében? Mit jelent a személyes életünkben? Hogy tudjuk a kozmikus tervet segíteni? Hogy tudjuk ezt a ciklust, ezt az évet a legmagasabb rendűen megélni? 

Kérem az Égi Erőket, hogy mindnyájan kapjuk meg a választ azon a szinten, amit képesek vagyunk befogadni, mind az előadásom, mind a közös meditáció által.

VÁRLAK SZERETETTEL, HOGY KÖZÖSEN VEGYÜNK RÉSZT EBBEN A CSODÁLATOS ALKOTÓ FOLYAMATBAN!

Részvételi díj: 3000 Ft

Szeretettel:

Lőcsei Fanni

www.sorstanacsadas.hu, www.delfintrening.hu,

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Mobil: 30 659 0589