Atroszkóp-készítés

Almok vilaga

Ha fontolgatod, hogy eljössz és megrendeled Tőlem az atroszkópodat, előzetesen fontos tudnod, hogy mit fogsz tőlem kapni, és ehhez mit kérek Tőled. Mi a készítés folyamata?

Mi az atroszkóp?

Azt az idő- és tér pillanatot választottad a születésedhez, amelynek az égi képe azonos azzal az energiamintázattal, amivel leszülettél. A születési tervednek a térképe az atroszkóp.

Atroszkóp készítéshez szükséges hármasság: Isten, Te (az atroszkópot megrendelő) és én (az asztrozófus) egyező akaratunk.

 Elsődleges, hogy úgy gyere el hozzám, hogy tisztelettel, alázattal vagy a misztérium iránt és teljes mértékben akarod, hogy feltáruljon a születésed titka.Olyan személynek, gyereknek, aki nem rendelkezik szabad akarattal, nem csinálhatok atroszkópot. Másnak sem rendelhetsz nálam, mert ehhez a kliens személyes megbízása szükséges.

Az én felelősségem, hogy feltárjam a titkot, de csak akkor lehetséges, akkor fog feltárulni, ha a Felsőbb Én erre engedélyt adott.

Én is meg akarjam csinálni Neked, ne érezzek akadályoztatást ebben.

Így foglalhatnám röviden össze: „Engedélyt adok Neked, hogy a teremtésem titkát feltárjad előttem. Megteszem Isten segítségével, általa”.

A folyamatban nagyon fontos az asztrológus és a kérdező egysége, együttműködése. Az atroszkóp felállítása közös meditációnk.

Az atroszkóp készítés folyamata:

Előtte sorselemzést végzünk. Két okból, hogy bepontosítsuk a születésed időpontját, másrészt hogy magasabb szinten értsed meg az eddigi életedet, annak összefüggéseit. Az ég tükrén keresztül feltárul eddigi életed, mivel minden fontos életeseményedhez kapcsolódik egy égi konstelláció (égi kép).

Induló adat, amit kérek Tőled: A Te születésed helye, időpontja, év, hó, nap, óra perc. Legalább óra intervallumot kérek. Ha egyáltalán nem tudod mikor születtél, még napszakra sem, azt nem tudom elvállalni.

Kapcsolódóan megkérem a szüleid és a gyermekeid születési időpontját, ahogy Te ismered. Nem fogom pontosítani, elfogadom, ahogyan megadod.

Az eddigi életed legfontosabb eseményeiről kimutatást kérek Tőled. Ehhez saját magadnak végig kell gondolnod, összegezned az eddigi életedet.Ez a kimutatás tartalmazza legalább évszak (3 hónap) pontossággal az esemény időpontját, Te hány éves és hónapos voltál akkor, mi volt az az esemény. Azok az események a lényegesek, amelyek hatására alapjaiban megváltozott az életed, vagy új irányt vett fel, vagy Téged átalakított, megváltoztál hatására. Nagyon fontos megjelölni a „kulcseseményeket”. Ez mindenki életében van, kevés számú. 

Ezzel a kimutatással dolgozok és megnézem, hogy mennyire stimmel az általad megadott születési adat az életeseményeiddel.

Majd személyesen összeülünk, kérdéseket teszek Neked fel annak érdekében, hogy bepontosítsuk a képletedet. Nagyon fontos, hogy teljesen pontos képet lássunk. 

A születésünk égi konstellációja mutatja az égi erők sajátos, egyedi kombinációját, amivel leszülettünk. Ezek az erők járnak át, működtetnek, - adják az erőt az élethez.

Ezt követőleg, megrajzolom az atroszkópodat és elkészítem hozzá az elemzést.

Majd összeülünk és közösen kielemezzük az atroszkópodat. Megtudod, a teremtésed titkait.

Mini oktatásban részesítelek most, hogy megértsed az atroszkópodat, amit elkészítek.

Az atroszkópon két 360 fokos kört látsz.A belső köre a Nap útja, a földi élet útja. Rajta a 12 állatövi jegy, az emberi sors állomásai. A külső kör a Felettes Én köre, az égi egyenlítő. Mellette az égi egyenlítő csillagképei láthatók.

 Értelmezhetősége nagymértékben a szülött spirituális fejlettségi szintjétől függ. Amíg az égi üzenetet nem hallhatja meg, - még nem képes befogadni, addig mind előtte, mind az asztrológus előtt az üzenet rejtve marad.

A Tejút a legmagasabb minőségű út, az Istenek útja. A képletben csak a kapcsolódását jelöljük meg, ha van ilyen. Univerzális jelentőséggel bír.

A csillagok és a Napunk (szintén csillag) az örök fényt sugározzák, a teremtés kódjait közvetítik – az Örökkévaló üzenetét. A Nap és a bolygói a földi életünkre vonatkozó kódokat közvetítik.

A bolygók életünk színdarabjának a szereplőiként értelmezhetők. Ezek a szereplők hogyan működnek, milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, erre a bolygók jegyhelyzete ad választ. Ennek megfelelően másként viselkednek. A jegyek archetípusok, az emberiség tudatalattijának részei. Az, hogy milyen területen működnek a bolygók, arra a képlet házhelyzete ad magyarázatot.  Miért úgy és miért éppen ott? Kérdésre, a mögöttes indítékokra, a csillagképi helyzet ad választ.

 A horoszkóp 360 fokos kör, amit két tengely négy részre oszt fel. Nagyon fontos egy képletben a két tengely és a hozzájuk kapcsolódó sarokpontok jegy és csillagképi helye.

Az egyik tengely az Aszcendens – Deszcendens tengely, ez a horizont. Ahol a Nap felkel aznap keleten, amikor születtünk, az a jegy az Aszcendensünk. Az a jegy, ahol lenyugszik a Deszcendens, ez a nyugati sarokpont, - éppen szemben az Aszcendenssel. Az aszcendens a személyiségünket jellemzi. Griga Zsuzsa, a tanárom mondta: „Olyan, mint amikor egy ruhát kiveszel a szekrényből, amiben szívesen vagy, már sokat hordtad, ismered a hatását”. Aszendessel indul el az életút. Az I. ház az magam vagyok és az életutam. Ha van itt bolygó, akkor ezek az aszcendens jegyét árnyalják, olyan mint a ruhádhoz felvennél különböző sapkákat. A Deszcendens az a jegy, az énünk másik oldala, amit nem látunk magunkról, csak úgy, hogy mások, mint a párunk, a társaink, az ellenségeink – szóval a világ tükrén át.

A másik tengely, a déli és az északi pontot köti össze, ez az I.C. és az M.C tengely.

Az I.C. alegalsó pont a múlt pontja, az alap, amin az egész inkarnáció épülete áll.

Az M.C. a legmagasabb pont az életirány, a jövő, ami felé haladunk.

Az atroszkóp elemzése egy magasabb szintű rálátást ad az egész életedre. Választ kapsz arra honnan jöttél, mi az életed célja? Hol tartasz az inkarnációd teljesítésében? Mit hoztál a múltból és milyen képességeket akarsz kifejleszteni? Mik az erősségeid, mik az akadályaid? Hol tartasz az inkarnációs ciklusodban?

Ami a leglényegesebb, egy magasabb szintű rálátást kapsz az egész életedre, megismered a teremtésed tervét. A terved ismeretében tudatosan tudod irányítani az életedet, hogy meg is valósuljon.

A konzultációkat a lakásomon végzem. E-mailben tudsz bejelentkezni a közös munkára. Honlapom kapcsolatok dobozában megtalálod az elérhetőségeimet.

Várlak szeretettel erre a gyönyörű közös munkára.

Lőcsei Fanni