„A Fény gyermekei vagyunk”

2016. év első Hírlevele

Kedvesek!

Több éves belső munka után, ettől az évtől kezdődően ismét kinyitottam a „szárnyaimat”. Több csoportot szeretnék indítani és elsősorban az asztrozófia eszközével egyéni munkát végezni.

A korábbi honlapomat megújítottam www.delfintrening.hu és indítottam egy új honlapot www.sorstanacsadas.hu címen, amelyeket a figyelmetekbe ajánlok.

 

A megújulásomhoz úgy látszik hozzá tartozott, hogy az előző évek teljes címjegyzéke elveszett. Emiatt, akikkel korábban kapcsolatban voltam, kérem a segítségeteket.Legyetek szívesek, küldjétek tovább a levelemet mindazoknak, akiket ismertek, akik korábban is jártak a rendezvényeimre, és akiket érdekelhet.

Ismét végzek egyéni munkát. Az új honlapomnak „sorstanácsadás” nevet adtam, mivel úgy gondolom alapvetően sorstanácsadást, illetve lélekgyógyítást végzek az asztrológia eszköze által.

Ha már korábban már elkészítettem a horoszkópodat, ill. az atroszkópodat, segítségedre lehetek a 2016-os, ill. a következő éveidsorspilléreinek előrejelzésében. Nemcsak a múltat lehet az asztrológiai konstellációk által elemezni, hanem a jövőre vonatkozóan is. A segítség alapvetően azt jelenti, hogy tudatában lehetsz a sorsfordulóknak és annak, hogyan tudod ezeket emelkedetten megélni. Mint tudjuk, minden konstellációt megélésének különböző szintjei vannak.

„Nőilélekgyógyító csoport” indult.

Január 10-én volt az első alkalom. Minden hónapban feketeholdkor (ekkor a legvékonyabb a felső világok fátyla)tartjuk a csoportot.

Női önmagamra tudatosulásom és érzelmi tisztulásom előhívta belőlem a gyógyító énemet. Múlt év decemberében dolgoztam egy hölgy horoszkópján és ennek hatására bennem is eddigieknél magasabb szinten tudatosultak a múltbeli, az előző életeimben megélt női szerepeim. De ami bennem megjelent, az ennél sokkal több volt. A Nő földi szerepe tudatosult, a NŐI ERŐ tudatosult.Azt, hogy Mi Nők, bennünk van az őserő, elpusztíthatatlanok vagyunk. Mi vagyunk az anyaföld, amiben kikel a mag, amit érlelünk, táplálunk és öntözünk a szeretetünkkel. Miért vagyunk elpusztíthatatlanok? Azért, mert az Isteni teremtő erő működik rajtunk keresztül. Mi minden aKisjézust hozzuk a világra, Isten fiát, aki egy boldogabb szebb jövőt hoz erre a világra. Ezt minden igazi anya tudja, és hisz ebben. Mi mindent kibírunk, akárhogyan letipornak, megaláznak. Nem lehet elpusztítani, mivel tudjuk, a gyermekeinknek szükségünk van ránk. Szükségük van ránk, hogy a szeretetünk ereje által felnőjenek és tovább vigyék az életet a Földön. Ez az a női erő, amely önbecsülést ad és női méltóságot.

Erről szól bővebben a„Női karma meggyógyítása” című írásom a www.sorstanacsadas honlapomon, amely elindított a csoport létrehozására.

Ha mi „érett, bölcs nők” összegyűlünk egy körben, és átadjuk egymásnak az életbölcsességünket, a felismeréseinknek, akkor az egyéni női erőnk hatványozódik.

A kör első rendezvénye nagyszerűen sikerült. A folytatás, a következő alkalom február 6.-án lesz 10-17 óráig. Ha nem voltál az első alkalommal, az nem jelent problémát. Nagyszerű lenne, ha kialakulna egy „intim” asszonykör, akik ebből az alkalomból minden hónapban összegyűlnek, hogy gyógyítsák, felemeljék, segítsék egymást. Ez a csoport célja.

A női kört a lakásomon tartom. A részvételi díj alkalmanként 4000 Ft.

MEDITÁCIÓS CSOPORT.

„Ahol hárman összegyűlnek, ott veletek vagyok”- mondta Jézus. A csoportos meditáció által nemcsak önmagunkat emeljük fel, hanem mindenkit, akivel kapcsolatban állunk – gyógyítjuk a környezetünket, a Földünket.Ebből a célból minden hónapban egy hétvégi napon csoportot tartok.

Mi a célja a meditációnak?

Elme lecsendesedjen, hogy a végtelen intelligencia (kozmikus tudat) bevilágíthasson a tudatod ablakán.

Ahogy előrehaladsz ebben a folyamatban, egyre inkább a tisztán látás, hallás, tudás birtokába jutsz, a kozmikus igazságokat fogod tudni. Egyre magasabb lesz az energiaszinted, egyre szeretetteljesebb, békésebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel és az életed is azzá válik, egészségesebb leszel minden vonatkozásban.

Az első alkalom január 31.-én vasárnap lesz.

A meditációs csoportot egész napra tervezem ugyan, de az első alkalom az asztrológiai előadás miatt rövidebb lesz, csak 10-14:30-ig tart.

Meditációs program:

  • Előadás az emberi felemelkedés spirituális útjáról.
  • Energiagyakorlatok és meditációstechnikák.

Mit láthattunk január elsején a csillagos égen?Előadás január 15-18 óráig.

Tekintettel arra, hogy most éppen „9”-esévet élünk 2016-ban, amely egy sorsszakasz záró éve, különösen fontos beszélni róla. Minden záró év nagyon mozgalmas, mivel amit még nem végeztünk el gyorsan be kell fejezni és ugyanakkor már itt van a következő időszakra a felkészülés. Mit mutat erről az évforduló asztrológiai képlete? Az égi erők mit jeleznek előre? Hogyan élhetjük meg magas szinten?

Az egész napos program részvételi díja 5000 Ft. Lehet külön is jönni. A meditációs program részvételi díja 3500 Ft, az asztrológiai program 1500 Ft.

Mind az egyéni, mind a csoport munkát a lakásomon tartom. A csoport munkára minél előbb jelentkezzél, mivel a férőhely korlátozott.

A csoportok egész napos rendezvények, ezért együtt ebédelünk közös ételekből. A tiszta vizet adom, teát észöldséglevest.

Címem: 2230 Gyömrő, Malom utca 16. 

Gyömrő 15 km-re van Budapesttől, viszonylag gyorsan lehet ideérni mind a 4-es autópályán, mind a 0-ás autópályáról a 31-es úton át kocsival. Vonattal a Keleti Pályaudvarról 33 perc a menetidő. Az autóbusszal az Örs Vezér térről jöhetsz.

Szeretettel látlak!

Lőcsei Fanni

Csoportszervezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Egyéni munka: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: 30 659 0589