„Csillagbölcseletről"

Mi az Atroszkóp?

Zodiakus

Kedves Látogatóm engedd meg, hogy elvezesselek egy több ezer éves ősi tudományhoz, az asztrológiához. Ez a tudomány, egy praktikus tudomány. Segít abban, hogy megismerd önmagad, és a saját rendeltetésedet a világban. Ezen kívül tájékoztatlak, hogy mit hol találsz meg a honlapom menüjében.

Kérlek, hogy ne tévesszed össze azzal, amit a magazinokban olvashatsz (milyen egy kos jegyű, és mi jellemző rá ápr.15.-én?).  Ennek nem sok köze van az igazsághoz.

Valamikor még az emberek emlékeztek arra, hogy minden hallhatatlan lények vagyunk, de ez elveszett a felejtés homályába, ahogy az emberiség tudata a sűrű anyagba süllyedt. Őseink tudatában voltak annak, hogy a csillagok, a bolygók teremtő erők – az ősprincipiumok reprezentánsai -, amelyek a teremtést az Univerzumunkban az Isteni terv szerint hajtják végre. Ezek az erők átjárnak minden teremtett lényt minden szinten, alkotó elemeik. A hermészi bölcselet fogalmazza meg, „ahogy fent, úgy lent”. Az Univerzum minden egyes részében benne van az egész, és fordítva is igaz. E bölcseleten alapszik az asztrológia. Ősi ezoterikus tudomány, amelynek segítségével az ember megismerheti saját magát és az életét, az égen lévő tükörképe segítségével.

Amikor elérünk a spirituális fejlődésünkben arra a szintre, hogy a Lelkünk kapcsolatot tud teremteni az anyagi hármas világban működő „személyiségünkkel”, elkezdünk emlékezni, kik is vagyunk. Ekkor elkezdődik a visszatérés, ill. a felemelkedés folyamata. Ilyenkor kezdünk utat keresni. Meg akarjuk érteni önmagunkat, tudni akarjuk a származásunkat, tudni akarjuk miért ide, miért éppen ebbe a családba születtünk le, mit hoztunk a múltból, milyen karmikus adósságaink vannak, és miért születtünk le, mi is a küldetésünk stb.

Mielőtt megszületünk, a karma uraival elkészítjük erre az életre a születési tervünket, meghatározzuk a kötelezően teljesítendő karma csomagunkat. A születésünk pillanatának azt az égi konstellációt (csillagok, bolygók égi elhelyezkedése, ezeknek az égi szereplőknek az erőszintézise, energiamintája) választjuk ki, amely az élettervünknek megfelelő. Ugyanis, mint ahogy a hermészi bölcselet mondja, az ember tükörképe az égnek, az égi erők hatják át.

 

fenyspiral

 

A leszületett ember energiamintázata azonos a születési időpontjának égi energiamintázatával. 

Születés égi térképe a horoszkóp, ill.atroszkóp

Az asztrológia tudománya segítségével a születés égi energiamintája sajátos módon meghatározható. Ez a horoszkóp, ill. az atroszkóp, amely a születés égi térképe.

Az asztrológus az Ég által beavatott ember, aki az asztrológia rendszerét, mint eszközt felhasználva, segít embertársainak a „visszaemlékezésben”. Le tudja fordítani ezt az energiatérképet, meg tudja fejteni a teremtés titkát.

 A megfejtés helyessége mitől függ?

Elsődleges, hogy a „kérdező” a misztérium általi alázattal, tisztelettel és a titok feltárása iránti akarattal forduljon az asztrológushoz.

Az asztrológus felelőssége, hogy feltárja a titkot, de csak akkor, ha van „felsőbb” engedélye rá. Ha a kérdező érett arra, hogy megtudja.

A folyamatban nagyon fontos az asztrológus és a kérdező egysége, együttműködése. A horoszkóp felállítása közös meditáció.

„Engedélyt adok Neked, hogy a teremtésem titkát feltárjad előttem. Megteszem Isten segítségével, általa”. – így foglalhatnám össze.

Az asztrológia a feltárás eszköze. Az asztrológiai elemzés helyessége alapvetően azon múlik, hogy az asztrológus mennyire nyitott a kozmikus tudatra, milyen mértékben járja át a Fény az elméjét – másként, mennyire tiszta a tudata.

Az asztrológai képlet fejtése mire ad választ?

Milyen képességekkel, adottságokkal születtünk le és mennyire engedélyezett, vagy korlátozott ezeknek a kifejeződése ebben az életben.

Mit hoztunk a múltból, milyen hozott minőségre épül az inkarnáció. Mi az, amit az előző inkarnációk során a legjobban megtanultunk, a legjobban működtetünk? Mi az a karmikus adósság, amit le kell dolgoznunk?

Mi az életünk iránya, mi a célja?

Hol tartunk a karmikus ciklusunkban?  - csak a legfontosabbakat említve.

A horoszkóp elemzése egy magasabb szintű rálátást ad az egész életre, arra, hogy hol tart a „kérdező” az inkarnációja céljának a teljesítésében.  Módjában van összehasonlítani, hogy a hozott képességeit (erőforrásait) milyen mértékben használja. Az egész életet átlátva, döntéseket tud hozni, hogyan korrigálja az életútját, mit fejezzen be, változtasson meg, kezdjen el.

Az asztrológai elemzés segít az útkeresőnek az önmagára ébredésben, a helyes helymeghatározásban. „Tudom, hogy ki vagyok, tudom mit értem el és tudom, merre felé akarok elindulni stb.” 

Mi a különbség a horoszkóp és az atroszkóp között?

A születési képlet képe, amely az égi utakat mutatják.

A horoszkópon egy kör látható, ez a Nap útja, a földi élet útja. Rajta a 12 állatövi jegy, az emberi sors állomásai.Az asztrológia a Nap útját vizsgálja egy születési képletben. A képlet fejtője az asztrológus.

Az atroszkóponkét kör látható. A belső kör megegyezik a horoszkópon látható körrel, azaz a Nap útjával. A külső kör a Felettes Én köre, az égi egyenlítő (a nem látható, a mögöttes indítékokra, összefüggésekre ad magyarázatot). Mellette az égi egyenlítő csillagképei láthatók.

Kiegészítve a Nap körét a csillagképi elemzéssel az asztrozófia (csillagbölcselet) foglalkozik. A képletet felállító személy az asztrozófus.

Mindkét esetben a horoszkóp ill. atroszkóp értelmezhetősége nagymértékben a szülött spirituális fejlettségi szintjétől függ. Amíg az égi üzenetet nem hallhatja meg, - még nem képes befogadni, addig mind előtte, mind az asztrológus előtt az üzenet rejtve marad. Ez azt is jelenti, hogy a képlet fejtése eltérő lehet a szülött spirituális fejlettségi szintje szerint, az asztrológus, ill. asztrozófus ennek megfelelően fejti helyesen.

Mi az, amit megtalálsz a honlapomon?

Csillaghang c. doboz

Rendszeresen tájékoztatlak az aktuális égi konstellációkról. Az égi erők közvetlenül hatnak ránk. Ha hatásukat ismerjük, tudatosak vagyunk rá, felkészültek vagyunk, másként reagálunk.

Asztroiskola c. doboz

Ha be akarsz iratkozni az internetes „mini asztroiskolámba”, itt olvashatod az írásaimat.  Asztrológiai alapfogalmakkal ismertetlek meg.

Rendezvények- egyéni munka c. doboz.

Tájékoztatlak az aktuális rendezvényeimről, előadásaimról.

Itt olvashatsz az egyéni munkáról. Mi a folyamata az atroszkóp felállításának, melyek kölcsönösen a feladatok, amelyeket el kell hozzá végeznünk, előkészítésként.

Bemutatkozás c. doboz.

Bemutatkozásomat olvashatod.

Kapcsolatok c. doboz.

Itt megtalálod az elérhetőségemet. Jelenleg Pest Megyében, Gyömrőn lakom, 15 km-re Budapesttől. A Keleti Pályaudvarról 33 perc alatt ide érsz vonattal.

Felhívom a figyelmedet a www.delfintrening. című honlapomra. Itt olvashatod a spirituális jellegű írásaimat. Fő témám a spirituális felemelkedés. Tájékozódhatsz a Delfin táborokról, amelyeket 2016-ban ismét megszervezek.

Mindkét honlapomon megjelentetett írásokat többnyire megosztom a Facebook közösségi oldalaimon, amelyek a következők:

Csillaghang

Delfintréning

Kapcsolatteremtés a Felsőbb Énnel

Élet vize

Megköszönöm, ha kérdéseidet, javaslataidat megosztod velem.

Szeretettel

Lőcsei Fanni