Csillaghang üzenete október utolsó harmadának asztrológiai konstellációjáról.

Október 22-én 12:00 órai időpontra állítottam fel az atroszkópot, amiről mesélek. Folytatjuk a „mini asztro iskolát” is, további titkokba avatlak be.

A képlet szereplői: a Nap és a bolygói és a közöttük levő kapcsolatok.

 

Személyes bolygók: Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, amelyek személyhez kapcsolható minőségeket fejeznek ki egy képletben.

Sorsbolygók,vagy tudás- bölcsesség bolygók: Szaturnusz és a Jupiter.

Transzcendens bolygók: Uránusz, Neptunusz és a Plútó.

Fontos szereplőlehet még a Keiron kisbolygó, továbbá a Felszálló-és Leszálló Holdcsomópont tengelye.

 

A bolygók különböző jegyekben és csillagképekben állnak, amelyek az adott bolygónak más lelkiséget, más jellegű indíttatást, szellemi inspirációt adnak.

A házak, ahol a bolygók állnak, az életterületet mutatják, ahol a „dráma” zajlik.

A bolygók milyen minőségeket jelentenek, és mit jelent a kapcsolódásaik, azt a konkrét asztrológiai helyzet kapcsán magyarázom el.

Egy képlet központi szereplője a NAP, hiszen ő a naprendszer ura, központja, körülötte keringenek a bolygók.

A Nap a világosság kifejeződése, az Én, a cselekvő erő. Ahol a képletben áll, ott fényt árasztunk, ott látunk legjobban rá a dolgokra, azon a területen személyes hatalmunk van, ott vagyunk a legcselekvőképesebbek.

NAPUNK ma, október 22.-én, és még holnap a Mérleg jegyben tartózkodik. 24.-én szombaton átlép a Skorpióba. Csillagképi helyzet szerint nincs változás, még további 14 napig a Szűz csillagkép angyali részében jár. Ez a konstelláció segít abban, hogy tisztábban rálássunk az érzelmi-ösztönvilágunkra. Lássuk, melyek azok a dolgok, amelyek nincsenek rendben. Mi az, amit el kellene engednünk, kitisztítanunk, mit kell megváltoztatnunk és ehhez most ott a cselekvő erőnk is (ha élünk vele). Mivel említettem, hogy az Angyali Szűzben jár a nap, segítséget kapunk és kérhetünk az Angyaloktól. Itt van a legjobb lehetőség a velük való kommunikáció elkezdésére, ha eddig nem tetted még meg. Ez az időszak alkalmas a belső elmélyülésre, a meditációra.

A HOLD 28 napos periódusokat jár be. Többi bolygóhoz képest nagyon gyorsan változik. Emiatt erőteljes a változtató hatása az egész bolygónkra. A Hold a lelkiséget fejezi ki. A képletben az anyát, az anyaságot, a változást jelölheti.

Okt. 22.-én a Hold, a periódusának első negyedében jár, tehát a fénye növekvő. A változás iránya a növekedés, mindenre így hat. Amit most kezdtél el, az növekedni fog, nemcsak a hajad növekedését gyorsítja. Most kell táplálóbb ételeket enni, minden jobban beépül.

A jelenlegi Hold okt. 13.-án született meg a Skorpió 20. fokán, ami pontosan a Mérleg csillagkép közepén van, ott ahol (korábban írtam róla) fogja Anubis a mérleget. Ez a holdperiódus november 16.-ig tart.

Ennek alapján elmondhatjuk, hogy ebben a periódusban központi szerepet kapnak a Mérleg minőségek: mérlegelés, döntés, egyensúly mértékletesség, harmónia, béke a kapcsolatainkban, különösen a párkapcsolatban. Ebben az időszakban, ezekben a dolgokban egy új periódust kezdhetünk (még időben van), itt a lehetőség a változásra!

Most jelen van egy hatalmas erő az égen, amit a Vénusz- Jupiter - Mars hármas együttállás sugároz. Az együttállás az egy erőszintézist jelent. Mint ahogyan a pároddal, már nem különállóak vagytok, hanem eggyé váltok az életben és együtt viszonyultok mások felé. A hármas együttállás mai naptól kezdve, a október végéig erősnek mondható. Az együttállás az Oroszlán csillagkép farkánál jött létre.

Ez azt jelenti, hogy bolygóhármas által sugárzott erő minőséghez a tisztán rálátás kapcsolódik, és a szeretettel kapcsolatos dolgok fókuszba kerülnek.

Okt. 9-10-től a Mars közelített egyre jobban a Jupiterhez, 19.-én volt totális az együttállás, majd lehagyta, de hónap végéig még erős hatás. Jupiter a szerencse bolygója, a Jótevő. A feltétel nélküli szeretetet, a kozmikus bölcsességet sugározza. Mindent felnagyít, kitágít, amire hat. Hatókörében az igazság, törvény, jog, filozófia, vallás, felsőfokú szintű tanítás, tanulás fókuszba kerül. A Mars a harcos erő, ami kivisz a megszokottból, ami új utakra indít.

 A két bolygó hatásaként megélheted, hogy azok a dolgok az életedben, amelyekben nem az igazságot élted, mint a seb felfakadnak. Ugyanakkor megvan hozzá az erőd és megjönnek az új lehetőségek is, hogy most megold, kilépj a hazugságaidból, felvállalva önmagad igazságát és megold. Nagyszerű, de nagyon nehéz napokat is hozhat az életedbe. Ugyanakkor ott van valami magasztosság is ezekben a helyzetekben, amikor az érezzük, hogy ott a gondviselés, ott van Isten, nem vagyunk egyedül.

A Vénusz a mai nap csatlakozik harmadikként, hogy nőiséget, szépséget, harmóniát, biztonságot adjon a Mars-Jupiter férfias erőhöz.

Érezhető a hatása, hogy az elmúlt napok nehéz energiái finomabbá válnak. Azok a dolgok, amíg kemények voltak, nehezen mentek, most megfinomodnak, könnyebbé válnak, megoldódnak

 A Vénusz Jupiterrel okt.26.-27.-én állnak együtt totálisan.

Ez a nap különösen alkalmas esetleg jogi ügyletek elrendezésére. Pld. Céget alapítani, befektetni, ingatlant venni, vagy házasságkötésre stb.

Ez a bolygóhármasság éppen ez utóbbit, a házasságot juttatja eszembe. Az igazi házasság a szent szövetség, a férfi és a nő egyesülése Istenben,Istennel. Éppen ezért ebben az időszakban az égi energiák kedveznek, hogy ezt a Szent Szövetséget létrehozzad, találkozz azzal, akivel ez létrejöhet.

Jupiter-Vénusz együttállás hatása november elejéig fennáll.