Csillaghang üzenete: Átlényegülést segítő energiák.

- Látlak Téged! –

Október 27.-én, ma ebéd után (13 óra 5 perckor) tetőzött a Hold a Bikában.
Minden teliholdkor sokkal könnyebben kerülök emelkedett állapotba, sokkal érzékenyebb, vagyok a fizikailag nem érzékelhető valóságra. Gondolom, Ti is így vagytok ezzel?

A belső világokhoz (fizikai szinten túli) való viszonyulás, mindig azon múlik, hogy spirituálisan milyen szinten állunk, azaz milyen rezgésszintünk, melyek azok az „adók” amelyeket fogunk. Az emberiség által élt fizikai szinthez képest a belső dimenziókban az asztrálvilág van a legközelebb – hiszen itt tartózkodunk álmunkban és a legtöbb ember a halála után a születések között. Akik érzékenyebbek, azok az asztrálvilágot ma erőteljesen érzékelik. Átjön a mi síkunkra annak szennyes- és magas szintű energiája egyaránt. Ilyenkor könnyebb spirituális gyakorlatokat végezni, imádkozni, ugyanakkor ilyenkor vannak a bűnözési csúcspontok is a statisztikák szerint.
Aki tudatos rá és kihasználja az energiáját, a teljesség megélésére ad lehetőséget. Hiszen ilyenkor a rendszerünk királya a Nap és Istennő hitvese, a visszatükröződése a Hold, teljes mértékben látják egymást (szemben állnak egymással, azaz tengelyt alkotnak). Amikor igazán látod a másikat, akkor tudod teljesen felvállalni őt magadat és a kapcsolatot, tudsz vele eggyé válni, teljességet alkotni. Ezt sugározza a Telihold konstellációja.
Egy év alatt 12 teliholdat élhetünk meg 28 naponként, amelyek mindegyike a teljesség létrehozásának egy variációját, más színét mutatják meg.
A telihold mindig azzal a jeggyel szembeni jegyben jön létre, ahol a nap jár. A Napunk 3. napja belépett a Skorpióba, a Hold ma a Bikában tetőzött. Még 3-4 napig erőteljesen érezzük a hatását.

A telihold a Bikában – azaz a Skorpió (Nap) – Bika (Hold) a „biztonság” tengelye. A fizikai világ az „Örökkévaló” szintjéről nézve maja, azaz visszatükröződése a valóságnak. Mi emberek ebben a világban élünk és ezen a szinten nagyon is valóságosnak érezzük ezt a világot. Ugyanakkor nem érezzük magunkat biztonságban, mivel elfelejtettük igazi önvalónkat, megszakadt vele a kapcsolatunk. Biztonságunkat emiatt másokban, a külvilágban keressük, nem önmagunkban, az örökkön élő, elpusztíthatatlan Lelkünkben. A Skorpió - Bika telihold az erre tanító energiát sugározza felénk.
Csak akkor vagyunk biztonságban, ha tudjuk, hogy kik is vagyunk. Emlékezünk, hogy: örök és elpusztíthatatlan Lelkek vagyunk. Addig mindig kifelé tekintgetünk és másoktól – emberektől, anyagi dolgoktól - várjuk, tesszük függővé. Ha képesek vagyunk a Lelkünkkel kapcsolódni, akkor Örökkévaló ereje és világossága hatol át rajtunk. Ha kinyitjuk felé magunkat, akkor ez a végtelen erő nyilvánul meg bennünk és teremti az életünket. Ez az igazi szabadság. Ekkor érezhetjük tökéletes biztonságban magunkat, hiszen megnyilvánul bennünk a kozmikus bölcsesség és életszeretet, amely által a problémákat megértjük és megoldjuk. Ezáltal tudunk igazán biztonságot teremteni a fizikai világban.
A Skorpió az a tisztító energia, ami kinyitja a kaput. Szembe kell néznünk önmagunkkal, a nem tetsző részeinkkel, a nem tetsző kapcsolatainkkal, - a negatív gondolatainkkal és érzéseinkkel. A Nap a Skorpióban erre világít rá. A Hold áttükrözi a Bikában a fizikai területekre. Szembenézni a külső- és belső világunkkal. Levágni mindazt, ami mérgez bennünket, átlényegülni, átalakulni, megtisztulni. Akkor változik meg a külső világ, ha megváltoztam belülről, mivel ami kint van a saját teremtményem, amit a gondolataimmal, érzelmeimmel, cselekedeteimmel hoztam létre, - ennek a következménye.

Ma csodálatos, az átlényegülést segítő energiák vannak jelen, a telihold mellett. Korábbi írásomban említettem, hogy ma elérte a Vénusz a Jupitert és totálisan együttáll a Vénusz-Jupiter-Mars az égen. Jupiter az Isteni áldást, a feltétel nélküli szeretet, Isteni Bölcsesség erejét sugározza. Vénuszt áthatja ez az erő és az ellentétes energiákat kiegyensúlyozva a teremtésben érvényre juttatja. Mars segít abban, hogy kijussunk azokból a helyzetekből, amelyek ez ellen hatottak. Új utakra leljünk, új fejezetet nyissunk az életünkben, olyan folyamatokat indítsunk be, ami feljebb, előbbre visz, ami összhangban van az Isteni Lelkünk akaratával.

A harmadik segítő kozmikus erőre is emlékeztetlek Titeket, amihez fordulhattok, az Angyalok segítsége, mivel a Nap egészen nov. 6.-ig a Szűz csillagkép angyali részében vándorol.

Javasolom, hogy használjuk ki a mai nap emelkedett energiáit. Imádkozzunk, meditáljunk önmagunk, embertársaink és a Földünk emelkedése érdekében.