„BEAVATÁS"

2017. évi téli napforduló

A csillagok azt mutatják, hogy a mai nap, és az előttünk álló időszak egészen rendkívüli.

D Walsch

Most különösen mélyre ható, átalakító erejű tapasztalatokat, tanításokat élünk meg. Tömören kifejezve, beavató időszakot élünk, amely jelentős kihatással lesz a jövőre! 

„ÚJHOLD ÜZENETE"

Holdperiódus: 2017. október 19. - nov.18.-ig

ezusthold

Az utóbbi pár napban nehéz napjaim vannak, különösen figyelmet követelnek a lehúzó részeim – főleg fizikai téren –, gondolom többen hasonlóan vagytok. Mindig sokat segít az, ha megértem, mit mutat a csillagos ég, miképpen hatnak a kozmikus energiák. Ezt tettem ma is, egy különleges napon, az Újhold napján kezdve a vizsgálatomat, amelyet megosztok Tiveletek, remélve, hogy a segítségetekre lehetek. 

„Béke szertartás"

2017. szeptember 29.-én 14 órakor
a zebegényi Trianon emlékműnél.

2008 Zebegény3

2008 szeptemberében, Zebegényben a Kálvária dombon, Szentmihály napján tartottuk az első szertartást a Kárpát medence népeinek békéjéért.

„Csodaszarvas útja”

- csillagüzenet-

csodaszarvas

 

Különleges napokat élünk, ezért fontos, hogy ismerjük az ég energiák felénk áramló üzeneteit. Ez talán az egyik legfontosabb üzenet, amit valaha az égi energiákról közvetítettem, a jövőbe mutató információkat. Ahhoz, hogy megértsed a felénk áramló energiákat, nagyon fontos, hogy egy kicsit legyél türelemmel értelmezni az asztrológiai jelképeket velem, hidd el, megéri! Most ez több a szokásosnál. Jelenleg sorsfordító időszakban vagyunk, ezért fordítottam rá ennyi időt, hogy átadjam róla a tanítást. Bármilyen kérdés felmerül benned, keress meg.

"ŐSI ÁLDÁS"

igazi no

Most különösen ajánlott a fény emelkedésének napjaiban. A leghatásosabb, ha június.15-21.-ig, azaz hét napon keresztül naponta elmondod.

„FELKÉSZÜLÉS A FÉNY ELJÖVETELÉRE”

meditacio nappal 

Ma (május 30.-án) elérte a Nap az Aldebarant a „Bika mindent látó szemét”, a Bika csillagkép legfényesebb csillagát.

Elindult az az időszak, ami felkészülés a fény eljövetelére.Ez egy erőteljes beavató időszak, egészen a kb. június 17-18-ig tart.A csillagok, égi erők, ha értjük a szimbolikájukat ez sokat segít abban, hogy befogadjuk és képesek legyünk építő módon reagálni az energiájukra.  A régi bölcsek az Aldebarant a világunk egyik oszlopának tartottak, mivel a Nap itt lép fel a Tejútra, az „Istenek útjára”.  Aldebaranspirituális értelemben a szintemelkedés energiáját képviseli.

„A Nap - korszak nyitánya”

A 2017. évi asztrológiai újév üzenete.

égi kapcsolat

Egy új időciklus kezdőpontján vagyunk, amit a kaldeusi papok által alkotott asztrológia rendszer szerint „Nap” korszaknak jelöltek. 2017.március 20.-án 11:29 órakor, az asztrológiai újévvel kezdődött el és 36 évig tart. Ennek az első kilences periódusa indult el egyidejűleg. 

„A 2017. asztrológiai év üzenete”

című előadás és

„CSILLAGMEDITÁCIÓ”

clip image002 0022

2017. március 24.-én 18- 21 óráig,

a Soter Ezoterikus Klub és Teaházban (Budapest VI., Desseffwy u. 53)

Hogyan jött létre az asztrológia?

A nagy kataklizma és következményei.

 

Ha megengeded, most beiratlak a „mini asztroiskolámba”. Szükséges ahhoz, hogy megértsed a csillaghang üzeneteimet, ha nem vagy asztrológus.

Azzal indítom, hogy elmesélem hogyan jött létre ez a több ezer éves tudomány.

A Naprendszer bolygói - I. rész

Vannak-e nehéz bolygóhatások?

Miért hatnak a bolygók a különböző fejlettségi szintű emberekre különbözőképpen?

A Nap és a naprendszer minden bolygója az Isteni terv és az Isteni tökéletesség valamely arculatát, minőségét sugározza. Isten hatalmát, irányítását, erejét, tudását, manifesztáló erejét közvetítik, hogy a naprendszer, így a Föld, a lényeivel együtt az Isteni terv szerint működjön.