„LÁTLAK TÉGED!"

avatar

Már írtam róla, de különösen kihangsúlyoznám az"IGAZSÁG" különösen fókuszban van az életünkben, a Jupiter és a Plútó kapcsolódása miatt 2018.-ban, szinte az egész évben.

„Sorskérdések"

2017. január égi üzenetei II. rész

meditacio nappal

Január nagyon erőteljes energiákkal indult. Időnként nehéznek érezzük a ránk ható kozmikus energiát, de ha ráhangolódunk, rendkívül felemelőnek élhetjük meg. Ha imádkozunk, ha meditálunk, megérezhetjük, hogy mekkora fény-, szeretet-, bölcsesség-, erő árad a Földre. A szellemtestvéreink mellettünk állnak, hogy segítsenek. Meg kell tanulnunk kérni a segítségüket, a támogatásukat.

„A Föld új fejlődési szakaszba lép"

2018. januári energiák I. része

szentseg

Hermész Triszmegisztosz kimondta a kozmikus törvényt: „ahogy fent, úgy lent”. Az asztrológia tudománya ezen az analógián alapszik. Az égen zajló események a földi események jelképei. Az asztrológus feladata ezt a jelképrendszert lefordítani. A tolmácsolás pontossága azon múlik, hogyan tud ráhangolódni az energiára, amit az ég közvetít, azaz milyen szintű a Felsőbb Énnel a kapcsolata, a kozmikus kapcsolódása. Az anyagi világban élő ember Felsőbb Énje, a halhatatlan Lelke.

„BEAVATÁS"

2017. évi téli napforduló

A csillagok azt mutatják, hogy a mai nap, és az előttünk álló időszak egészen rendkívüli.

D Walsch

Most különösen mélyre ható, átalakító erejű tapasztalatokat, tanításokat élünk meg. Tömören kifejezve, beavató időszakot élünk, amely jelentős kihatással lesz a jövőre! 

„ÚJHOLD ÜZENETE"

Holdperiódus: 2017. október 19. - nov.18.-ig

ezusthold

Az utóbbi pár napban nehéz napjaim vannak, különösen figyelmet követelnek a lehúzó részeim – főleg fizikai téren –, gondolom többen hasonlóan vagytok. Mindig sokat segít az, ha megértem, mit mutat a csillagos ég, miképpen hatnak a kozmikus energiák. Ezt tettem ma is, egy különleges napon, az Újhold napján kezdve a vizsgálatomat, amelyet megosztok Tiveletek, remélve, hogy a segítségetekre lehetek. 

„Béke szertartás"

2017. szeptember 29.-én 14 órakor
a zebegényi Trianon emlékműnél.

2008 Zebegény3

2008 szeptemberében, Zebegényben a Kálvária dombon, Szentmihály napján tartottuk az első szertartást a Kárpát medence népeinek békéjéért.

„Csodaszarvas útja”

- csillagüzenet-

csodaszarvas

 

Különleges napokat élünk, ezért fontos, hogy ismerjük az ég energiák felénk áramló üzeneteit. Ez talán az egyik legfontosabb üzenet, amit valaha az égi energiákról közvetítettem, a jövőbe mutató információkat. Ahhoz, hogy megértsed a felénk áramló energiákat, nagyon fontos, hogy egy kicsit legyél türelemmel értelmezni az asztrológiai jelképeket velem, hidd el, megéri! Most ez több a szokásosnál. Jelenleg sorsfordító időszakban vagyunk, ezért fordítottam rá ennyi időt, hogy átadjam róla a tanítást. Bármilyen kérdés felmerül benned, keress meg.

"ŐSI ÁLDÁS"

igazi no

Most különösen ajánlott a fény emelkedésének napjaiban. A leghatásosabb, ha június.15-21.-ig, azaz hét napon keresztül naponta elmondod.

„FELKÉSZÜLÉS A FÉNY ELJÖVETELÉRE”

meditacio nappal 

Ma (május 30.-án) elérte a Nap az Aldebarant a „Bika mindent látó szemét”, a Bika csillagkép legfényesebb csillagát.

Elindult az az időszak, ami felkészülés a fény eljövetelére.Ez egy erőteljes beavató időszak, egészen a kb. június 17-18-ig tart.A csillagok, égi erők, ha értjük a szimbolikájukat ez sokat segít abban, hogy befogadjuk és képesek legyünk építő módon reagálni az energiájukra.  A régi bölcsek az Aldebarant a világunk egyik oszlopának tartottak, mivel a Nap itt lép fel a Tejútra, az „Istenek útjára”.  Aldebaranspirituális értelemben a szintemelkedés energiáját képviseli.

„A Nap - korszak nyitánya”

A 2017. évi asztrológiai újév üzenete.

égi kapcsolat

Egy új időciklus kezdőpontján vagyunk, amit a kaldeusi papok által alkotott asztrológia rendszer szerint „Nap” korszaknak jelöltek. 2017.március 20.-án 11:29 órakor, az asztrológiai újévvel kezdődött el és 36 évig tart. Ennek az első kilences periódusa indult el egyidejűleg.