„Égi energiák a HALAK Újhold idején”

2019. 03.06.

Egyseg

ÚJHOLD STELLIUM pontosodik be az égen ma (március 6.-án) délután, amely rendkívüli teremtő energiát képvisel.

„URÁNUSZ A BIKA JEGYÉBE LÉPETT.”

2019.márc.6.-án

Energia

A FÖLDET ÉRINTŐ ENERGIÁBAN március 6.-án, JELENTŐS MINŐSÉGI VÁLTOZÁS INDULT azáltal, hogy az URÁNUSZ jegyet váltott és belépett a BIKA jegybe, amelyben 2027 tavaszáig tartózkodik.

„A fény leereszkedéséről”

2019.-2021. évekről

egi kapcsolat

A jelenlegi téridőben rendkívülien felgyorsult a fény leereszkedése az anyagi világokba, ez a hatalmas vibráció emelkedés már a Földünk fizikai síkját is nagyon erősen érinti. Amiről írtam, hogy az energiában egy nagy ugrás várható a 2019-2021-es években, hogy ennek következményeként ajelenleginél jóval nagyobb szabadságot adó élettérbe juthassunk.

TEREMTŐ ENERGIÁK/II. rész

2019. február 18- 28.-ig

„ÚJJÁSZÜLETÉS”

Ujjaszuletes

A különleges teremtő napok e héten tovább folytatódnak. MOST NAGYON FONTOS, HOGY ÁLLJ MEG, HAGYJ MAGADNAK IDŐT ÉS HANGOLÓDJ RÁ AZ ENERGIÁRA.

Most lehetőségünk van még arra, hogy felkészüljünk arra a radikális energiahatásra, ami márciusban elindul, megnyilvánul a Szaturnusz-Leszálló Holdcsomópont- Plútó együttállás energiájaként, ami hatalmas változásokat fog elindítani a bolygónkon.

TEREMTŐ ENERGIÁK/ I. RÉSZ

2019.február 18-27.-ig

alomtunder

Már jelenleg is érezhető, de különösen febr. 18.-i estétől rendkívüli energiát sugároz a csillagos ég, amelynekkülönleges teremtő energia hatására érdemes ráhangolódni és tudatosan alkalmazni.Még a legáldásosabb energia csak akkor működik az életedben, ha tudatos vagy rá.

Csillagüzenet a 2019. év első negyedévi Uránusz hatásról.

Karácsonyi ragyogás

2019-ben nagy jelentősége van aHoldcsomópont tengelynek, amely bolygó kapcsolataival együtt meghatározó égi szereplője ennek az évnek, kihangsúlyozva ennek az időszaknak a SORSSZERŰSÉGÉT.  

„A NAGY UGRÁSRÓL”

2017-2024. időszak sorsfordító.

A Fény megtestesülése a földönjpg

A fény egyre erősödő leereszkedése a Naprendszerben, ezáltal a Földön is, jelenleg egy különösen koncentrált szakaszba jutott.  Egy ugró zsámolyhoz hasonlítanám, amelyet ebben a 2019-2024-es időszakban át kell ugranunk.

A 2019-2020-as évek már nem a felkészülés, hanem az ugrás évei.

Sok szeretettel kívánom a 2019.évre, az egész ÉLETED egy csodálatos TÁNC legyen!

TÁNCOLJUNK!

Elet tanca

„Az elengedés, megtisztulás napjai”

ezüst hold

A 2018 november 24. - december 2.-i terjedő időszakban rendkívüli égi energiahatások érvényesülnek. Az érzékeny emberek már most is érzik a Telihold hatását, amely az egész hétvégünkre kihat, de még tovább emeli - az évünk egyik legjelentősebb konstellációja, a Nap –Jupiter-Merkúr együttállása, amely az egész jövő hetünket meghatározza.

„Csillagüzenet a mai Hold-Mars együttállásról”

Hiszel-e a csodákban?

clip image006 0006

Ma, Okt. 18-án 12-14 óra között teljesen egzakt a Hold –Mars együttállás hatása, de az egész napunkra hat.