ÉGI KULCSOK

Augusztus 1-2

Karácsonyi ragyogás

Augusztus első két napjának égi képe szimbolizálja az Új Föld, az új ciklus energiáját és kulcsokat ad a számunkra, hogy léphetünk be ebbe az energiába, átvezet, a múltból az új világba.

Pár napja írtam róla, de bennem is most kristályosodott ki az üzenet.

Augusztusi Holdhónap

 Isten alkotta

Kedvesek, akik olvassátok az írásomat, mindnyájan tisztában vagytok, hogy rendkívüli, sorsfordító, világ átalakító időket élünk. Csúcspont pozíció ez a Lelkünk kimondhatatlanul hatalmas inkarnációs utazásában, amelynek egyik állomása jelenlegi otthonunk, a Föld.

AZ EMELKEDÉS HETÉT ÉLJÜK…

TUDATOSÍTSUK MAGUNKBAN, HOGY JÓ IDŐBEN,
JÓ HELYEN VAGYUNK,
HOGY EGY ÚJ FÖLDET TEREMTSÜNK MEG,
EZÉRT SZÜLETTÜNK, SORSFELADATUNK.”

A Fény megtestesülése a földönjpg

E rendkívüli hét energiája most különösen segít a spirituális emelkedésünkben.

BÉKÉÉRT!

ujhold apr

Felszínen dúl a vihar, de bent a középpontban csend, nyugalom van.

Ma reggel rendkívül kaotikus, lehúzó energiára ébredtem. Kint havazott, ami nagyon szokatlan április 3.-án. Sajnos engem is bedarált ez az energia, elkezdtem különböző posztokat olvasni, amitől nagyon rosszul éreztem magam.

Aztán leültem meditálni és rögtön, elém tárult az ápr. 1-i Újhold égi képe és üzenete.

20 22. 02. 22

KOZMIKUSAN RENDKÍVÜLI MÁGIKUS NAP, A BOLYGÓNK SORSÁT FORDÍTÓ JELENTŐSÉGŰ!

kezedben bolygo

FÉNYKAPU nyílik a szellemi dimenziók felé!

A KEDDI NAP AZ ISTENANYA KEGYELMÉNEK NAPJA, LEHETŐSÉG AZ ALKÍMIÁRA, LEHETŐSÉG A SÖTÉTSÉG TÉRNYERÉSÉNEK MEGAKADÁLYOZÁSÁRA.

TÁPLÁLD ÖNMAGADBAN A SZERETETET!

Szívszivárvány

Holnap (dec. 12.-én) gyújtjuk meg a Csillagfénykoszorú harmadik gyertyáját, és ezáltal összekapcsolódunk a Capella, a Szekeres csillagkép legfényesebb csillagának fényével. Capella a Tejút második oszlopa, az Isteni energiákat közvetíti.

Holnap, december 4-én gyújtjuk az

ADVENTI FÉNYKOSZORÚ MÁSODIK GYERTYÁJÁT, A KÉK GYERTYÁT.
BEHÍVJUK a VEGA CSILLAGENERGIÁJÁT

 Avatar1

A téli napfordulóig a Napunk a Skorpió csillagképben jár, amely felett az égi beavató, a Kígyótartó csillagai árasztják a tudás, gyógyítás energiáját. 

MISZTIKUS UTAZÁS

ADVENT CSILLAGFÉNY KOSZORÚJÁVAL

 Adventi koszorú 2

Advent egy csodálatos misztérium, amely elvezet az év legnagyobb misztériumához, a Karácsonyhoz.

„OTÓBERI INDÍTÓ ERŐ A BÉKÉÉRT”

Csodak foldje

AZ ÉGI ERŐK BÍZTATNAK, HIGYJÜNK ABBAN, HOGY EZ AZ IDŐSZAK A KEZDETE EGY JOBB, BOLDOGABB VILÁGNAK, AMINEK FELÉPÍTÉSÉHEZ MEGVAN AZ ISTENI TÁMOGATÁS, MEGVAN AZ ERŐ, MEGVAN A TUDÁS, MINDEN RENDELKEZÉSRE ÁLL, CSAK CSELEKEDJÜNK, INDULJUNK!

„Ha Isten a Te oldaladon áll, akkor győzni fogsz!”

Energia

Jelenlegi téridőben, amikor a Föld változása egy az emberiséggel egy hatalmas minőségi ugráson megy át,amikor a fényért és ellen hatalmas a küzdelem, nagyon aktuális, örök érvényű a Bhagavad-Gita tanítása. Mindenkinek, aki a fényért a fénnyel dolgozik, érdemes elővenni és olvasgatni. Belőle, általam kiemelt legfontosabb üzenet:

Krisna/Isten beszél:

„HA ISTEN A TE OLDALADON ÁLL, AZ IGAZSÁG MELLETTED ÁLL! GYŐZNI FOGSZ! KI A FÉNY ELLENSÉGE, AKI AZ IGAZSÁG ELLENSÉGE, AKI A KOZMIKUS TÖRVÉNYEK ELLEN VÉT, AZ ELLEN JOGOS A HARC. NEM ENGEDHETŐ MEG, HOGY A FÉNY ELPUSZTULJON A FÖLDÖN ÉS A SÖTÉTSÉG LEGYEN ÚRRÁ.