„Béke szertartás"

2017. szeptember 29.-én 14 órakor
a zebegényi Trianon emlékműnél.

2008 Zebegény3

2008 szeptemberében, Zebegényben a Kálvária dombon, Szentmihály napján tartottuk az első szertartást a Kárpát medence népeinek békéjéért.

„A Nap - korszak nyitánya”

A 2017. évi asztrológiai újév üzenete.

égi kapcsolat

Egy új időciklus kezdőpontján vagyunk, amit a kaldeusi papok által alkotott asztrológia rendszer szerint „Nap” korszaknak jelöltek. 2017.március 20.-án 11:29 órakor, az asztrológiai újévvel kezdődött el és 36 évig tart. Ennek az első kilences periódusa indult el egyidejűleg. 

„A 2017. asztrológiai év üzenete”

című előadás és

„CSILLAGMEDITÁCIÓ”

clip image002 0022

2017. március 24.-én 18- 21 óráig,

a Soter Ezoterikus Klub és Teaházban (Budapest VI., Desseffwy u. 53)

Atroszkóp-készítés

Almok vilaga

Ha fontolgatod, hogy eljössz és megrendeled Tőlem az atroszkópodat, előzetesen fontos tudnod, hogy mit fogsz tőlem kapni, és ehhez mit kérek Tőled. Mi a készítés folyamata?

Mi az atroszkóp?

Azt az idő- és tér pillanatot választottad a születésedhez, amelynek az égi képe azonos azzal az energiamintázattal, amivel leszülettél. A születési tervednek a térképe az atroszkóp.

Atroszkóp készítéshez szükséges hármasság: Isten, Te (az atroszkópot megrendelő) és én (az asztrozófus) egyező akaratunk.

„A Fény gyermekei vagyunk”

2016. év első Hírlevele

Kedvesek!

Több éves belső munka után, ettől az évtől kezdődően ismét kinyitottam a „szárnyaimat”. Több csoportot szeretnék indítani és elsősorban az asztrozófia eszközével egyéni munkát végezni.

A korábbi honlapomat megújítottam www.delfintrening.hu és indítottam egy új honlapot www.sorstanacsadas.hu címen, amelyeket a figyelmetekbe ajánlok.