„A fény leereszkedéséről”

egi kapcsolat

A jelenlegi téridőben rendkívülien felgyorsult a fény leereszkedése az anyagi világokba, ez a hatalmas vibráció emelkedés már a Földünk fizikai síkját is nagyon erősen érinti. Amiről írtam, hogy az energiában egy nagy ugrás várható a 2019-2021-es években, hogy ennek következményeként ajelenleginél jóval nagyobb szabadságot adó élettérbe juthassunk.

TEREMTŐ ENERGIÁK/ I. RÉSZ

február 18-27.-ig

alomtunder

Már jelenleg is érezhető, de különösen febr. 18.-i estétől rendkívüli energiát sugároz a csillagos ég, amelynekkülönleges teremtő energia hatására érdemes ráhangolódni és tudatosan alkalmazni.Még a legáldásosabb energia csak akkor működik az életedben, ha tudatos vagy rá.

Csillagüzenet a 2019. év első negyedévi Uránusz hatásról.

Karácsonyi ragyogás

2019-ben nagy jelentősége van aHoldcsomópont tengelynek, amely bolygó kapcsolataival együtt meghatározó égi szereplője ennek az évnek, kihangsúlyozva ennek az időszaknak a SORSSZERŰSÉGÉT.  

„Az elengedés, megtisztulás napjai”

ezüst hold

A november 24. - december 2.-i terjedő időszakban rendkívüli égi energiahatások érvényesülnek. Az érzékeny emberek már most is érzik a Telihold hatását, amely az egész hétvégünkre kihat, de még tovább emeli - az évünk egyik legjelentősebb konstellációja, a Nap –Jupiter-Merkúr együttállása, amely az egész jövő hetünket meghatározza.

„Csillagüzenet a mai Hold-Mars együttállásról”

Hiszel-e a csodákban?

clip image006 0006

Ma, Okt. 18-án 12-14 óra között teljesen egzakt a Hold –Mars együttállás hatása, de az egész napunkra hat.