Csillagüzenet

Február 3. hete, 12-18.-ig

E hétvégén eldöntöttem, hogy HETI RENDSZERESSÉGGEL ÍROK ÜZENETEKET, hogy képben legyetek az égi konstellációkról, ami most különösen fontos. Igyekezek megtenni minden tőlem telhetőt, hogy ebben segítselek.

Fold a galaxisban

Új energiahatást érzékelünk mindnyájan és ez az energia sokkal erőteljesebben hat a belső- és külső átalakulásra, mint korábban. Ez az év mindnyájunknak egy sorsfordító év, nagyon sok feladattal nézünk szembe, olyan dolgokban is, amibe eddig bele sem kezdtünk, toltuk magunk előtt. A túléléshez új képességeket kell kifejlesztenünk, egy egészen más hozzáállást. Nagyon komolyan kell vennünk, mert egy kiélesedett kozmikus helyzet van. Nagy a tét, a bolygó felszabadulása. Az emberiség hozzáállásának meghatározó kihatása van a belső síkokra, kihatása van az egész galaxisunkra

A csillagos ég üzeneteként:

Az „Igazság” és a „Harcos erő” a 2018. évünk központi témái.

 ARIEL

„Univerzális kapcsolódás”

Avatar kommunikacios faja

Ma varázsreggelre ébredtem. Elöntött a zene és életre keltek a dallamok a szintetizátoromon. Gyönyörű még soha nem hallott dallamok szólaltak meg.

Ma (január 23) és holnap az égi energiáknak különösen erőteljes mágikus hatása érződik.Rendkívüli dolgok történhetnek kívül is és belül is.Eszembe jutott az Avatar című film varázsfája. 

„Bak Hold égi útja"

Küldetés, - Megtisztulás Energiái

2018. január 17.- február 15.-ig

misztikus holdas taj

Az Újhold, január 17.-én hajnalban született meg, a Bak jegy 26. fokán.

A Bak, tengelyt alkotva a Rák jeggyel az OTTHON minőségét hozza a fókuszunkba, megtalálni önmagamban, megtalálni a világomban.  Az otthonhoz szorosan kapcsolódik az anya és apa minősége. Pszichológiai vonatkozásban, az apánkhoz, anyánkhoz való viszonyunk illetve, hogy ezt a két minőséget miként hordjuk magunkban. A másik fogalom, ami a Bakhoz kapcsolódik, az a KÜLDETÉS, A CÉLOK. 

„LÁTLAK TÉGED!"

avatar

Már írtam róla, de különösen kihangsúlyoznám az"IGAZSÁG" különösen fókuszban van az életünkben, a Jupiter és a Plútó kapcsolódása miatt 2018.-ban, szinte az egész évben.