„Új korszak indul 2017-ben!"

Egyseg kepe

„A világban az valósul meg, amit Te és én megteremtünk, Mi vagyunk a világ.”

A szilveszter napját vártam, hogy megírjam az az Újévhez az asztrológiai elemzésem. Amiatt, hogy azok a jelenlevő energiák vezessenek, amelyekről írok.Az asztrológia strukturált rendszerét jól fel tudom használni arra, hogy a koronacsakrámon nagy erővel bezúduló információt, mindnyájunk számára érthető formába rendezzem. 

A legerősebb erő, ami hat rám, az Uránusz hatása, amely az égen jelenleg a Kos jegyben áll. Kapcsolódik ez az energia, jelentésében az évben levő „17”-es számhoz.  Új korszak, olyan, amiről eddig fogalmunk sem volt, ami szétzúzza az eddigi konvenciókat, ami felrobbantja a kétdimenziós világunkat, egy SOKDIMENZIÓS KORSZAKOT indít. Az intuíció szerepe nagymértékben megnő, az ÁLMOK IDEJE jön el. Ez kapcsolódik az évszámban levő „20”-as számhoz, ami az évezredünk száma. Ebben a korszakban a női típusú, képalkotó vizualizációs gondolkodás válik dominánssá, amit a tudatos részünkkel (férfi, racionális elme) kontrolálunk, amely szükséges a fizikai világban a megvalósításhoz. Ez egy merőben más működés, mint a korábbi. Az előző évezredet a férfitípusú elmeműködés irányította. Merjünk nagyot álmodni és fogadjuk el, hogy ez az új típusú energia, merőben más dolgokat hoz be az életünkbe,felrobbantja az eddigi hitrendszerünket, szétzúzza az anyáink által belénk táplált értékrendet, szokásokat. Ez egy új világ, amit nem ismerünk, amiről eddig fogalmunk sem volt, amit most kezdünk el megtanulni. Sokan lesznek, akik ettől nagyon megijednek, félelmet keltenek, ijesztgetnek a katasztrófákkal, a világ végével, stb. Lesznek, akik számára a világban eluralkodó kaotikus állapotot jó táptalajként felhasználják arra, hogy abennük lakozó sötét erőt érvényre juttassák, és félelemkeltéssel, manipulatív eszközökkel, félrevezetéssel, kegyetlenséggel, mindent megtegyenek azért, hogy a fejlődést megakadályozzák, és az emberiséget továbbra is rabszolgaságban tartsák. A múltat védő és az új rend erői, amelyek eddig egymás ellen feszültek,most nyíltan előtörnek, megindul a harc.

Ne áltassuk magunkat, mondjuk ki nyíltan:

ELJÖTT A BOLYGÓ SPIRITUÁLIS SZABADSÁGHARCÁNAK AZ IDEJE!

Az újév születési képlete mutatja, hogy az Újév megszületésekor az ég alján, az alapzaton(I.C-vel együttáll) ott áll a Nap, együttállva a Plútóval. A bolygók a Bak jegyében állnak, a Nyilas csillagképben. A Nyilas a galaxisunk középpontja felé nyilaz, ahol a csillagok születnek. A fényt hozza le a földre. Visszahozza, aktiválja bennünk az önnön igazi természetünket, hogy a csillagok népéhez tartozunk, mindnyájan a fényből születtünk le és öltöttünk testet ebben a dimenzióban, hogy azt felfényesítsük, felemeljük. Ebben a létidőben az Isteni Terv, hogy ez megvalósuljon. Mi vagyunk, akik által lehetséges, hiszen fényből és anyagból lettünk megteremtve. A Bak jegy a céltudatosságot adja, hogy ezt tűzön-vízen át megvalósítsuk. Ismét visszatérő gondolat, hogy álmodjunk, határozzuk meg életcéljainkat, készítsünk megvalósítható terveket és hajtsuk végre – azaz tudatosan előre nézve működjünk!  A Nap és a Plútó együtt állnak a képletben, ezt a fényszöget nevezik az asztrológusok mágus fényszögnek. A Nap tágabb együttállásban kapcsolódik még a Merkúrhoz, ami a megértést teszi lehetővé. Ez a hármas bolygóegyüttállás azt jelenti, tudatosodjon bennünk, hogy nekünk, embereknek varázserőnk van, hatalmunk van, a világunkat teremtő erővel rendelkezünk. Hatalmunk van arra, hogy olyan világot teremtsünk, amit megálmodunk.

Tanuljunk meg a legjobbat álmodni, legyünk tudatában annak, hogy az valósul meg, amit álmodunk!  A világban az valósul meg, amit Te és én megteremtünk, Mi vagyunk a világ. Itt az újév, új lehetőség, magunknál kezdjük el! 

Fontos információ még elmondani, hogy a Nap és a Plútó a két bennünk levő angyalt szimbolizálja. A Nap a fény, a fejlődés, az előre lépés angyalát, a Plútó a sötétség, a halál, az újjászületés angyalát jelenti. Ahhoz, hogy egy új világra szülessünk, el kell takarítanunk a sötét hordalékunkat, meg kell tisztulnunk, új viselkedést, új szokásokat kell kialakítanunk, újjá kell születnünk.

Jelenleg egy erőteljesen tisztító energiában vagyunk, amely február végéig érezteti hatását. Az év számmisztikájában a „8”-as szám jelenti (amelyet a 17 összegzéséből kapunk meg). Ha beazonosítjuk, akkor ez az energia jelenleg a Jupiter-Keiron-Szaturnusz együttes energiája, amelyek egy rendkívüli erőteljes húzóerőt képviselő fényalakzatot alkotnak. Ebben az időszakban az eddig megoldatlan karmikus problémáink jönnek elő, amelyek cselekvésre, megoldásra kényszerítenek. Ez megnyilvánulhat a munkánkban, az egészségünkben, a kapcsolatainkban. Megnyilvánul a mindennapi kommunikációnkban. Különösen előjöhetnek olyan érzelmek, amelyek a múltbeli megalázottsággal, elnyomás által kiváltott gyűlölettel, a bűntudattal kapcsolatosak. Negatív mintákat egyesítő múltbeli titkok kerülhetnek a felszínre. Ennek az időszaknak az áldása, hogy most lehetőségünk van a megoldásra, de nem esik magától az ölünkbe, tenni kell érte. Hogyan? Ne ellenkezzünk, ne ijedjünk meg, fogadjuk el, hogy igen, ez probléma. Megoldás kulcsa az őszinteség önmagunkhoz, minden érintetthez, és a megbocsájtás. Fogadjuk el, de tudatosítsuk, hogy ez a múlt. Értsük meg a problémát és lássuk át, nézzünk előre, a jövőben egy új, fényes úton menjünk tovább.

Tudatosítsuk, hogy a múlt az már nincs itt. Minden pillanatban minden sejtünk átalakul, nem vagyunk már a múlttal azonos.  Kövessük a jupiteri elvet a megbocsájtó, feltétel nélküli szeretet elvét, amelyet Jézus tanított, ami ezt jelenti.

Ha úgy érezzük a megoldáshoz egyedül kevesek vagyunk, akkor kérjünk segítséget a társainktól, kérjünk segítséget az égiektől. Imádkozzunk a megszabadulásunkért.

A megszabadulást többszörösen jelképezi a csillagos ég. Nap-Plútó felett ott a Sas csillagkép, a szabadság jelképe. A másik világító bolygónk a Hold, a Lélek szimbóluma újév hajnalán a Delfin csillagképben áll, amely az ártatlan, új lelkek, a „Kisjézusok” szimbóluma.

Az Újév születési időpontjában az ég teteje az M.C pont az Ikrek csillagképben, az Ikrek derekánál van.

Az égi szimbólum arról szól, hogy eljött az idő, hogy az Isteni részünk átadja a tudást az Emberi részünknek. Rajtunk áll!Egy új világ születhetik meg bennünk és általunk, amit az elődeink ARANYKORNAK  neveztek.

Szerető szívvel kívánok mindnyájatoknak csodákkal teli, fényes Újesztendőt!

Álmodjunk meg együtt egy BOLDOG VILÁGOT!

Fanni