„HAJNALODIK!"

DSCF6564

Ugye Ti is érzitek, hogy az energiák, amelyek jelenleg hatnak ránk és feltöltenek bennünket, megváltoztak? Fényessé váltak.

Napok óta elbűvöl a hajnali égi pompa, a lenyűgöző színeivel. Házam ablakából fényképeztem le.

Megnőtt a belső rendezőerőnk, a helyére kerültek a dolgok. Ez megnyilvánul abban, hogy az elmúlt időszak sokszor kaotikus állapotából létrejött a rend belül és kívül. A tapasztalatainkat egy magasabb szinten értjük meg. Megértjük, hogyan működtünk a múltban, megértjük és elfogadjuk belőle a tanítást, ami előbbre visz az életben, amikor egy hasonló kört indítunk, de már biztosan másként – avagy, lehet, el sem indítjuk. GYÓGYULUNK!  Megtelünk magasrendű gondolatokkal, felemelő érzelmekkel, hogy élhetnénk egy örömtelibb, békésebb életet önmagunkkal és a világunkkal. Tudatosítjuk a vágyainkat, a céljainkat, terveket szövünk a jövőre nézve.

UGYE, TI IS ÉRZITEK EZEKET AZ ENERGIÁKAT? ÉRZITEK ÉS ÉRTITEK, HOGY NAGY VÁLTOZÁS KÖZELEG ÉS ENNEK A HAJNALÁT ÉLJÜK MOST? ÉRZITEK, HOGY EGY MAGASABB TUDATSZINTRE LÉPTÜNK? ÉRZITEK, HOGY EGY MAGASABB RENDŰ, JOBB VILÁG HAJNALÁT ÉLJÜK?

Az égi energiák ezt az információt sugározzák felénk. Ami fent, úgy lent. Nem lehet eléggé hangsúlyozni.

A legerőteljesebb GYÓGYÍTÓ NAPOKAT éljük ezen a héten. Napunk, a világosságunk, a rendszerünk égi Istene, az „égi gyógyító”, a Kígyótartó csillagkép legfényesebb csillagánál vándorol a Tejúton (Istenek útja) és a Nyilas jegyében.  Napunk energiája egyesül a mögötte álló Szaturnusszal, a tapasztalatok bölcsességének kozmikus erejével.

Ezt még fokozni lehet az év egyik legfényesebb teliholdjával. Feltétlenül tegyétek az ágyatok mellé az álomnaplótokat, mert nagyon mágikus éjszakánk lesz! Nem sokkal holnap éjfél után az ég gyógyító központjában állva a Nap teljes oppozícióba kerül a Lélek, a női anyai erő, a változás principiumával, a Holddal, amelyik éppen a Bika csillagkép szarvai között lép fel a Tejútra. Csodás égi jelkép. hogy, a fény mindig győz a sötétség felett, minden sötét helyzetből kiút a világosság.

Az ember úgy lett megteremtve, hogy az isteni tudatának fénymagja ott van a szívében, ami elveszíthetetlen. Lehet, hogy az út hosszú és megjárja a poklok poklát, ami akár évezredeken át is eltarthat, de egyszer eljön a hajnal, amikor megszólal a Belső Isteni Hang, ami emlékezteti isteni származására és ekkor felemelkedik ismét az égi útra, (ez a Tejút) és haza talál.

Ez a hét annyira mágikus, ami elindult és jövő év március végéig tart ez az időszak, ezért majd folytatom, figyeljetek.

Csodákkal teli napokat!

Fanni