„HIT és a REMÉNY"

Fenybol tuzze

Van elég hitünk, hogy a sötétségből a fénybe kilépjünk?

Ma, december 29.-én,  13:21-kor születik meg az Újhold a Nyilas jegyben, közel a Skorpió szívéhez, amely az Emberek-és Istenek kapuja.

Csodálatos égi jelképünk szimbolizálja, hogy mielőtt belépünk a Nyilas Hold szent terébe, még az utolsó próbatételeken át kell mennünk. A Napunk megvilágítja azokat az akadályokat, amelyek még visszatarthatnak, hogy a küszöbön átlépjünk.

Megvilágítja bennünk a sötétség magvait, hazug hiedelmeinket, negatív érzéseinket, gondolatainkat, berögzült szokásainkat, amelyek fogva tartanak, és ami miatt újból tudattalanul ismételjük a fájdalmas múltat.

A Nyilas időszak a hit próbatétele. Amikor sötét van, akkor a HIT és a REMÉNY az, hogy van örök világosság az, ami a karmikus forgásból kivisz.

Amiben hiszünk, amit hiszünk, akiben hiszünk, az határozza meg a teremtett világunkat. Változtassuk meg a hitrendszerünket és egy olyan világot teremtsünk, ahogy élni szeretnénk, amiben jó élni!

Hit abban, hogy „fényből, szeretetből szőtt Örök Lények” vagyunk.

Hit abban, hogy eljön a szabadság napja ezen a Bolygón, - hit a spirituális feltámadásban.

Hit abban, hogy még békében, egymás iránti szeretetben, testvériségben élhetünk egy fénnyel, szeretettel teli világban együtt, egymásért.

Hit abban, hogy van ehhez elég erőnk a változáshoz és rajtunk múlik, hogy ezt megteremtsük.

Hit abban, hogy akármilyen is a külső világ, kapcsolódni tudunk a szívünkben egymással és az Isteni Egységgel, ezért nem érhet semmi baj, mert a TEREMTŐ ERŐ BENNÜNK, VELÜNK VAN!

Hit abban, hogy eljött az ideje, hogy lépjünk, hogy az álmaink világát megvalósítsuk.

Hát lépjünk!

Szeretettel

Fanni