„Különleges bolygóhatások e héten (Nov. 22-27-ig.)"

testem a csillagos eg

A tudás, a megértés, a gyógyítás, az átalakulás, a fejlődés, a jövő erői hatnak jelenleg az égen. Mély lelki kérdésekben válaszút elő kerülünk, különösen, hogy a párkapcsolati kérdésekben döntsünk, és előbbre lépjünk.

Napunk ma belépett a Nyilas jegybe és rövidesen áthalad a Skorpió ollói között. A Szaturnusz együttáll a Merkúrral már a Kígyótartó égiszében haladnak a Tejúton, jótékony fényszögben a Szűz csillagkép jövőbe lépő lábánál levő Jupiterrel.

A tudás, a megértés, a gyógyítás, az átalakulás, a fejlődés, a jövő erői hatnak jelenleg az égen.

Ezek bolygókonstellációk különösen segítik azt, hogy végre kijussunk a már régóta ismételt karmikus köreinkből. Lehetőséget kapunk arra, hogy az eddigieknél világosabban rálássunk, rákoncentráljunk és megértsük az életünk történéseit. Azt, hogy mik voltak életünkben az ismétlések, milyen csapdákat állítottunk magunknak rendszeresen, és miért tettük, - világosabban rálátunk az okokra. Lehetőségünk lesz kinyílni tanításokra, jobban megérteni és hasznosítani. Tudatosodnak bennünk a fejlődésünket gátló akadályok. Eljött az idő, hogy levágjuk magunkról ezeket a koloncokat, legyenek azok hitrendszerbeli, érzelmi, kapcsolati, akár tárgyi akadályai. Most nagyobb erőt érzünk magunkban ezekről dönteni, és meg is tenni, ezzel elindulva a gyógyulás, a fejlődés útján. Ezzel a jövőben új mozgáspályákra kerülhetünk és egy új jövőt teremthetünk. Most különösen érzékenyek vagyunk rá, hogy ráérezzünk életünk belső ritmusára, hogy mikor minek jött el az ideje.

A jövőre vonatkozó rálátásunk legkoncentráltabb időszaka, amikor a Hold nov. 25.-én pénteken hajnalban együttáll a Jupiterrel. Különösen fontos, hogy ekkor figyeljünk az álmainkra.

Már ugyan nov. 17-18-ától fennáll hatás, de jelenleg különösen erőteljesen jelen van még-e héten is, hogy mély lelki kérdésekben válaszút elő kerülünk. A Vénusz és a Mars állasai és a héten különösen előtérbe hozza, hogy a párkapcsolati kérdésekben döntsünk, és előbbre lépjünk. Radikális átalakulást hozhat ebben, különösen a hét második felében a Vénusz és a Plútó együttállása. A döntéseinket úgy hozzuk meg, hogy harmóniába hozzuk egymással a lelki és a fizikai biztonságunkat.

Ha tudatosítjuk azokat az égi erőket, amelyek hatnak ránk, akkor tudatosan együttműködhetünk, felhasználhatjuk a jósorsunk teremtésére. A világunk olyan, ahogyan a tudatunk lefordítja azt. Ebben segítek a csillagüzenetekkel.

Szeretettel

Fanni

2016. november 22.