„Az Isteni Szeretet gyógyító erői áramlanak a Földre!"

Kislany a pillangoval

Ma, október 23-án totális a Jupiter Neptunusszal messianisztikus jellegű fénykapcsolódása. Ettől kezdve gyengül, de egészen november végéig fennáll a hatása. Most kiegészíteném, - mivel a Nap,rendszerünk központi planétája, ma belépett a Skorpió jegybe – új megvilágításba helyezte, amit már korábban írtam róla. („Gyógyító erők a szeretet jeleiben”címmel)

Jupiter, mint ősprincípium, a legfőbb törvény, az isteni igazság, a szeretet bölcsességénekenergiáját sugározza.

Neptunusz a legmagasabb harmónia, szépség, a mély lelkiség, a feltétel nélküli szeretet planétája. A minden emberben meglevő emlékezést hívja elő az örök létünkre, az isteni származásunkra, az Egység iránti vágyakozást. A haza hívó szó energiáját érezzük.

Amíg nem találunk rá erre az útra, addig nagyon sok hamis eszközt is kipróbálunk és sok hamis hívó szóra, vezetőre reagálunk, megyünk kézen fogva. Ennek legdurvább formája a narkotikumfüggőségek, de gondolok itt olyan emberi kapcsolatokra is, amelyek megaláznak emberi méltóságunkban.

Legalább ilyen súlyos lelki probléma, ami elválaszt az Egységtől a harag, gyűlölet, bosszúállás embertársainkkal szemben, vagy a magunk felé irányuló súlyos formában, ami a bűntudat. Ezek az érzelmek olyanok, mint a ragasztók, ismételtetik a negatív karmát és gúzsba kötik, rabszolgává teszik a résztvevőket.

A karmikus szenvedések gyűrűjéből a kivezető utat Krisztus mutatta meg. A Krisztusi Út, a szeretet útja, a megbocsájtás útja, - a jupiteri energia. Ezt jelenti a „szeretet bölcsessége”.

Csodálatos történet, ami eszembe jut erről.

Egy afrikai törzsben az a szokás, ha valaki nagy hibát követ el a társaival szemben, akkor a falu közepén levő nagy fa alá állítják. Mindenki oda jön a faluból, a legfiatalabbtól, a legöregebbik és körbe állják. Majd minden egytől-egyig elsorolják a bűnös értékeit, azokat a történeteket, amelyekben jóemberként viselkedett, így vezetik vissza a „jó” útra.

Említettem, hogy a Nap ma (október 23) belépett a Skorpió jegybe. A skorpió stációban az ember átmegy a „halál” folyamatain. Ekkor az égi energiák segítenek bennünket abban, hogy elengedjünk olyan dolgokat, szokásokat, tárgyakat, embereket, gondolatokat, minden olyat, ami által az egónk rabságban tart bennünket és nem tudunk kiszabadulni életünk negatív köreiből. Ez a halál-újjászületés folyamata. Eljutni az Egyhez, a Szeretet bölcsessége által.

Az áldás energiája árad a Földre, ezt fogadjuk be, ezért tegyünk meg most mindent. Többet meditáljunk, imádkozzunk az átalakulásunkért. Ez az energia segít a megbocsájtásban, abban, hogy a szeretet bölcs szemével lássunk önmagunkra és embertársainkra, életünk színpadára. Segít abban, hogy elinduljunk a megszabadulásunk útján, kiszabaduljunk olyan helyzetekből, amelyektől eddig függőségünk volt, amelyek lehúztak, szenvedést hoztak, hogy előbbre jussunk a SZERETET ÚTJÁN, az egyetlen úton, amely Istenhez, - az örök igazsághoz, az Egyhez vezet.

Bármiben döntünk, bármit teszünk, a szívünkre figyeljünk. Mit tenne, mit gondolna a szeretet? Csak akkor van szeretet, ha az mindenki javát szolgálja. Ebben mi magunk is benne vagyunk.

Kívánok fényes, átalakító, emelkedett napokat!

Fanni