„Különleges Telihold lesz az égen október 15.-i hétvégén"

Hold no valtozas

Minden Telihold energiája insprirálja a Nő- és a Férfi egységét.

Az október 16.-i Mérleg- Kos telihold energiája mire tanít bennünket, hogyan éljük meg tudatosan? 

 

A két világító planétánk a Nap a tűz energiát és a férfi minőséget, a Hold a víz energiát, a Női minőséget reprezentálja. A közöttük levő ellentét feloldása, egysége az égen a Teliholdban jut kifejeződésre. A telihold ugyanis asztrológiailag az konstelláció, amikor a Nap és a Hold éppen szemben áll egymástól, 180 fokra. A Nap és a Hold szembenállása az egyetlen olyan konstelláció, ami nem ellentétben, hanem egységben nyilvánul meg.

Ezért minden telihold ereje lehetőséget ad, jó alkalmat ad arra mindnyájunknak, hogy a bennünk levő női és férfi minőséget egyensúlyba hozzuk, aminek közvetlen hatása a női vagy férfi társainkkal való egység.

A Hold és a Nap égi útja során minden hónapban más jegyekben nyilvánul meg, azaz a Teliholdban minden hónapban más két szemben álló jegy, két szemben álló minőség konszenzusa jut kifejezésre. Ez azt jelenti nekünk, hogy a Telihold energiái minden hónapban más oldalát, más lehetőségét mutatják meg az egység létrehozásának, a „hogyan” kérdésünkre más választ kapunk. Ha ismerjük a jelentését, akkor tudatosan rákapcsolódhatunk erre az energiára és tudatosan használhatjuk.

A következő Telihold október 16.-án a reggeli órákban pontosodik be. A Nap a Mérleg jegyében, a Hold a Kos jegyében jár. Ezt a teliholdat egészen különlegessé teszi, hogy a Hold együttáll az Uránusszal, azaz egyesül az energiájuk.

Mit jelent a Nap a Mérleg jegyben?

A szellemi oldalunk az, ami által tisztán látunk önmagunkra és a kapcsolatainkra azzal a céllal, hogy egyensúlyt, békét teremtsünk. Amíg a Nap a Mérleg jegyben jár nagyon jó alkalom arra, hogy cselekvési, tapasztalati szinten is békét teremtsünk az életünkben, az emberi kapcsolatainkban, de kiemelten a párkapcsolatban.

Hold együttállva az Uránusszal a Kosban, mit jelent?

Uránusz a Kosban

Lobogó, rendkívül energikus szellemiség, nagy inspiráltság, zsenialitás. Ez az ételem irányító jellegű, ami a megrögzült mintákból kivisz. Gyors, robbanásszerű változás a fejlődés érdekében, ami a konvenciókat, berögzüléseket elsöpri. Hirtelen színpadváltozás. Alacsony rezgésszinten anarhikus megnyilvánulásokat, agressziót, durvaságot hozhat.

Megjegyzem, hogy ez a hatás a világunkra elég hosszú időszakban érvényesül, mert az Uránusz nagyon lassú bolygó. Az Kosba 2010. máj. 29.-én lépett és egészen 2019. május 6.-ig itt tartózkodik.

Hold a Kosban:

Tüzes energia, ami impulzív, intenzív lelki életet inspirál bennünk. Erős lelki indíttatás, új dolgok elkezdésére, a lelki dolgok megértésére. Ez vonatkozik a múltbeli lelki dolgok megértésére, összegzésére és tovább lépésre, ami feltétele az új beáramlásának az életünkbe.

A Telihold a Mérlegben- a Kos Hold-Uránusz együttállással, az október 15- 16.-án, ezen a hétvégén teljesen egzakt.

Ez azt jelenti, hogy ezen a hétvégén olyan energiák lesznek jelen, amelyek támogatnak bennünket abban, hogy mind értelmi-mind érzelmi szinten eddigieknél tisztábban rálássunk önmagunkra, megértsük a múltbeli mintáinkat. Különös tekintettel azokat a mintáinkat, játszmáinkat, amelyek a bennünk levő nő- és férfi részünk közötti kibillenésért, egyensúlytalanságért felelősek, amelyek megnyilvánulnak az ellentétes nemmel való kapcsolatainkban. Olyan belső felismeréseink jöhetnek, olyan lelki átalakulás következhet be hirtelen, ami ezeket a mintákat feloldja, ami gyökeresen megváltoztat. Ugyanígy ez megjelenhet az emberi kapcsolatainkban is, különösen a párkapcsolatban.

igaz szerelem

 

Amit eddig nem lehetett megoldani, amit eddig egyikőnk sem látott, azt most hirtelen tudni fogjuk és megváltozik. Ne feledjétek, hogy itt a Kos-Mérleg áll szemben egymással. Lehet, hogy veszekedéssel indulunk, (de ott van a Béke Angyala) és hirtelen elkezdjük megérteni a másikat, és amiben nem tudtunk eddig megegyezni, most egységre juthatunk.Csak legyetek tudatosak, mert mindkét oldal ott van!

Angyalom

A MÉRLEG A VÁLASZTÁST, A DÖNTÉST IS JELENTI. HÁT JÓL MÉRLEGELJETEK, a BÉKÉT VÁLASSZÁTOK, MERT CSAK AKKOR TUD AZ URÁNUSZ ZSENIALITÁSA ÉRVÉNYESÜLNI, AKKOR FEJLŐDÜNK, AKKOR LÉPÜNK ELŐRE. SOHA NE A HARCOT, AZ ANARHIÁT VÁLASSZUK!

E a csodálatos október közepi hétvége ismét lehetőséget ad arra, hogy jobb, békésebb és emelkedettebb legyen ez a világ.

Ez a mágikus asztrológia égi állás inspirált engem arra, hogy kössük össze az Égi és a Földi energiákat.

Az év egyik legjelentősebb égi energiahatását töltsük el a Föld egyik legerősebb energetikai helyén, a visokói Piramiskomplexumban. Látogassunk el a Hold és Nap piramisokba éppen ezen a hétvégén, teliholdkor.

Szeptember 2.-án voltam a Nappiramisban utoljára még három barátnőmmel. Azóta minden azt tapasztaljuk, hogy nagyon megnőtt az energiaszintünk és főleg az inspirációnk (nem véletlen ez az utiterv).

Elképzeled, hogy milyen lesz ez a hatás, amikor ebben a különleges teliholdkor leszünk ott? Kihagyhatatlan lehetőség. Remélem, minél többen eljöttök oda velem.

Holdpiramis halagombok

Minél többen küldjük az Égnek és a Földnek a hálagömböket a piramisok tetejéről, mint annakidején tettük (2014-ben).

Az utazás részletes leírását a fotókkal (Galéria) együtt a honlapomon olvashatjátok: www.delfintrening.hu.

Szeretettel

Fanni