„Antaresz konstelláció"

Vilagyto szivek

Mi az, amit meg szeretnél tenni,
de eddig nem volt hozzá bátorságod?

Jelenleg, mint korábban is írtam csodálatos asztrológiai konstelláció van az égen. A Szaturnusz a tapasztalatok bölcsességének bolygója, a karma ura együtt áll az Antaresszel a Skorpió csillagkép szívével, amely az emberi és az isteni világoknak is közös oszlopa. Augusztus19.-től – 27.-ig az erő ősprincipiumával, a Marssal állnak együtt. Aug.24.-én lesz totális a hármas együttállás.

 Ez az időszak különösen alkalmas rá, hogy megtegyük, amihez eddig nem volt bátorságunk. Mi a téma?  Add fel az egódat és válaszd a SZERETETET, válaszd a FÉNYT! Itt az időszak, hogy legyen erőnk a sorsunkat formáló döntéseket meghozni, hogy arra menjünk, amerre a Lelkünk fénye világít. Hidd el, hogy a sok ütközést, ami szenvedést okoz, megspórolhatsz így magadnak.

A cselekvés első pontja, az elindító mozzanata a DÖNTÉS a cselekvés CÉLJÁRA. Ettől függ, ez határozza meg, hogy eljutsz –e a célodhoz. Aztán dönts a hogyanban, válaszd ki az eszközeidet. Ennek tudatában indulj el, akkor, ha érzed, hogy ott van az ideje.

Az égi konstelláció üzenete adja a mottóját a következő Női körnek, amit aug.16.-án tartok. Örömmel fogadunk, ha csatlakozol.

Mi nők azért jövünk össze a havi körbe, hogy a céljaink elérésében, az életnehézségeink megoldásában támogassuk egymást életbölcsességünkkel, erőnkkel.

Ha nem voltál még, figyelmedbe ajánlom az indító írásomat: www.delfintrening.hu.