„A FÉNY ERŐSEBB A SÖTÉTSÉGNÉL!"

felhok

Ma, július 22.-én belépett a Nap az „Oroszlán” jegyébe.

Fontos megemlítenem, hogy a csillagképi helyzetét tekintve még aug.6.-ig a Rák csillagképben tartózkodik.  Ez azt jelenti, hogy ennek a 14 napban a születette, „apa és anya” egyaránt. Ott van benne a világot teremtő férfi (apa) szerelme és az utódot teremtő anya befogadó-, tápláló- és elengedő szeretete.

Az Oroszlán a szeretet, a szerelem minősége. Benne az égi világok fénye tűzzé válik. Lobog benne az inspiráció, a kreatív alkotás tüze, ami a világokat létrehozza. Oroszlán a király, az uralkodó, a legkreatívabb jegy. A ragyogás-uralkodás összekapcsolódik benne a szeretettel. A szeretet foka határozza meg, hogy milyen uralkodó az oroszlán szülött. Képes-e önmagát uralni, az egóját félretéve feltétel nélkül szeretni. Az Oroszlán alacsony szinten a hatalmat hajszoló, elnyomó, zsarnokoskodó, egoista, mivel magán nem képes uralkodni, másokat nyom el. Csak az lehet jó uralkodó, aki az alattvalóit szolgálja. Az égen az Oroszlán csillagkép alatt van a sötétséget szimbolizáló kígyó feje, ami a fény uralkodója előtt fejet hajt.

Jelenleg a Merkúr a Vénusszal kéz-a kézben járnak már az Oroszlán jegyben, de már az Oroszlán csillagképben is. Mintegy péntekig fennáll az együttállás. A szerelmes együttlétekre, szerelmi kommunikációra nagyon alkalmas napok.  Ugyanakkor alkalmas lehet művészi alkotásokra, de még üzleti vállalkozások létrehozására is.

Mágikus égitestünk a Hold, jelenleg csökkenő fázisban van. Ez alkalmas időszak a külső-belső tisztításra, az elengedésre. Ezen a hétvégén a Halakban vándorol. Randevúzik szombat este a Neptunusszal és vasárnap hajnalban a Keironnal. Emiatt szombat éjjel különösen figyeljünk az álmainkra. Tegyünk magunk mellé papírt és ceruzát és feltétlenül jegyezzük fel. Álmunkban a mélylélekből jövő üzeneteket kaphatunk. Előjöhetnek az előző inkarnációkkal összefüggő karmikus emlékeink.

Nyári időszak különlegesen jelentős égi konstellációja a Szaturnusz együttállása a Skorpió szívével az Antaresszel, a Nyilas jegyben. Az együttállás július 2. szeptember 23.-ig fennáll. Szaturnusz aug.12.-ig visszafelé halad, ekkor lesz a legpontosabb a fényszög, majd elindul előre. Ezt megemlíteni azért fontos, mert egy ponton így kétszer is átmegy, ami a tapasztalatok (a próbák) ismétlését jelentheti. Egész időszak alatt kvadrát fényszög kapcsolatban van a Halakban lévő Neptunusszal. Augusztus 20.-ától a visszafelé haladó Mars is eléri a Szaturnuszt és 27.-ig teljes az együttállásuk az Antaresszel. Hozzátéve mindez a legtüzesebb időszakban történik, hiszen a Nap az időszak jelentős részében az Oroszlánban vándorol.

Az Antaresz, a Skorpió szíve, a „vörös csillag” a világ és az Istenek oszlopa is, azaz égi kapu az alsó és a felső világok között. Ez az oszlop a mély, biztos szeretet jelképe, amelyben csodálatos tudás is megjelenik. A Skorpió a halál és újjászületés helye, ahol spirituális átminősülés jön létre a megtisztulás, elengedés által.

Mit mutat az égi kép? Mit kell átalakítanunk, mit kell elhagynunk és újjászületnünk?

Egy szó a válasz, ami a spirituális felemelkedésünk kulcsa: SZERETET.

Ez egy nagyon különleges időszak. Aug. 22.-e a Szeretet nap.

Ekkor a Nap együttáll a világ másik oszlopával, az égen a szeretet másik jelképével, a Regulusszal, az Oroszlán szívével. Ezzel egyidejűleg fennáll az említett Antaresz együttállás, a Szaturnusszal és a Marssal.

Ez a két hónap a szeretetpróbákról fog szólni. Szeretet a Teremtővel, szeretet a Lelkünkkel, szeretet a társainkkal, szeretet a Földdel. Fontos spirituális döntéseket kell hoznunk. Önvizsgálatot kell tartanunk. Az életem céljai, az életem minősége, ahogy élek, megfelel-e annak a nagyon célnak, amiért leszülettem? Megmérettetünk, mint emberiség. Képesek vagyunk-e békében élni önmagunkkal és egymással, vagy romboljuk magunkat és a világunkat? Eljött az ideje, hogy megváltozzunk, mert ha nem tesszük, ennek az eddigieknél komolyabb következményei lesznek.

A fény ereje egyre jobban nő a Naprendszerben, amely erőteljesen érinti a Földünket. A fizikai síkon ennek következtében a kaotikus erők még jobban fokozódnak. Ez lehetőséget ad azoknak az embereknek, akik a maguk és a bolygó felszabadításáért dolgoznak, hogy egyre magasabb szinten kapcsolódjanak az égi erőkkel és előbbre jussanak. Ugyanakkor az alacsony szinten működő emberekből az erősödő fény egyre nagyobb ellenállást, agresszivitást vált ki. A sötétség is fokozza az erőit, agresszív helyzetek jöhetnek létre a világ egyes térségeiben.

Felhívom a figyelmeteket, hogy a sötétséget nem csak kívül kell keresni, az ugyanúgy bennünk is megvan. Elsősorban magunkkal kell megvívnunk a harcot. Megtisztulás nélkül a fény nem tud behatolni. Itt az átminősülés ideje!

Mindazoknak, akik elkötelezetten haladnak a spirituális úton, ez az időszak kiemelten fontos. Nagyon fontos, hogy naponta meditáljunk, végezzük a spirituális gyakorlatokat, hogy közömbösítsük a romboló erőket. 

2016. július 22.