„Bika jegy mágiája"

varzsln

Szerelem- termékenység – nemzőképesség ünnepnapjait éljük meg május 19-25.-ig!

Ezek a napok, az évünk legerősebb termékenységi napjai. Ünnepelhetjük ilyenkor a szerelmet, a termékenységet, a nemző képességet. Ezért legalkalmasabb napok a gyermeknemzésre is!

 

A tudatos életvitelhez hozzá tartozik, hogy akkor teszünk meg dolgokat, amikor annak eljön az ideje. Akkor tudjuk a kozmikus segítséget behívni. Az asztrológiának ebben van a jelentősége, hogy segítségével megláthatjuk, hogy mikor milyen erőhatások vannak érvényben és felhasználhatjuk a spirituális fejlődésünkre, - hogy boldogabb, egészségesebb, emelkedettebb életet élhessünk.

Jelenleg a MAGVETÉSNEK VAN AZ IDEJE. Ezt tehetjük fizikailag is a kertünkben, de átvitt értelemben, az elménkben (a tudatalattinkban) is. Ennek az írásomnak az a célja, hogy megmutassam azt,hogyan.

Akik a „Női Körbe” holnap, azaz május 21.-én részt vesznek, gyakorlatok során tapasztalhatják meg. Erről részletes leírást a honlapomon olvashatsz: www.delfintrening.hu

 Ha valaki nem tud eljönni a csoportfoglalkozásra, egyénileg is bejelentkezhet a következő napokra.

A Napunk minden évben a májusi időszakban a Bika csillagképben vándorolva, érinti a Plejádok csillaghalmazt. Jelenleg a Bika minőséget még jobban felerősítő erőhatás érvényesül, hogy a Vénusszal, a Bika urával együtt halad a Nap az égen. Ennek az együttállásnak a hatásaként a Plejádokon való áthaladás hatása is négy nappal meghosszabbodik.

A holnapi nap, május 21-e különlegesen jelentős, mivel az említett erőhatást még fokozza a Nyilas-Ikrek telihold, amely 21.-én késő esti órákban lesz totális. Asztrológiailag különlegesen erős, mivel a Hold együttáll az erő szimbólumával, a Marssal. No, még további hab a tortán, hogy ezen a napon a tibeti hagyomány szerint 10 – milliószoros nap lesz. Megjegyzem, hogy amiatt is nagyon fontos sprirituális gyakorlatokat végezni, hogy a vibrációnk emelésével szinkronban lehessünk a nap kozmikus nagyon erős energiájával. Aki ezt nem viseli el, megbetegedhet tőle, vagy különösen érzelmi zavarokat élhet meg.

A Plejádok csillaghalmaz a Galaxisunk szerelemi fészkének mondható, mert itt keresztezik egymást az áthaladó bolygók útjai. Plejádokat a magyar hagyomány „fiastyúknak” is hívja, utalva a termékenység minőségre.

A Plejádok csillaghalmaz a Naprendszer egyik uraként nevezhető meg, a „helytartóként”. Az ezoterikus hagyomány szerint (DrunvaloMelchizedek „Élet virágának ősi titka” című könyve) az emberi lény létrehozóinak egyike voltak a Plejádiak.

Ezzel analóg, hogy az asztrológiai szimbolika. A Vénusz, mint a Bika jegy ura, hívta be a lelkeinket”, hogy öltsenek testet, termékenyítsék meg az anyagot. Általuk tapasztalhassák meg az „ideák” hogyan működtethetők a fizikai világban, a sűrű anyagban.

A Bika stáció a mag elvetését jelenti. Ezért a „Bika időszakban” alapvető kérdés, hogy milyen magot, milyen minőséget, milyen ideát vetsz el és hogyan indítod el annak az érlelését.Termékenyítés szempontjából a Bika csillaghalmazon keresztül vezető út legerősebb termékenységi része a jelenlegi, azaz, amikor a Nap áthalad a Plejádokon.

Emiatt ezekben a napokban felhasználhatjuk javunkra a kozmikus erők segítségét úgy, hogy az MÁGIKUS GYAKORLATOKAT végezünk.„Mágia erőt jelent, a képzelet önmagát megvalósító varázserejét”- Szepes Máriától idézve.Egyszerűbben mondva: amit vizualizálsz, azzá válsz.

Legalkalmasabb idő arra, hogy olyan magokat ültess el a tudatalattidban, amelyek előbbre visznek, amelyeket meg szeretnél valósítani.

Hogyan tedd?

Végezz ezért vizualizációs gyakorlatokat. Csendesítsd le az elméd, majd mondogasd magadban, vagy akár énekeld mantraszerűen a célodat összesűrített gondolatot és vizualizáld. Esetleg adj neki valamilyen művészi megjelenési formát. Fesd le, énekeld el stb.

A munka nincs ezzel elvégezve. Addig locsold a tudatod fényével az elültetett magocskákat, amíg azok szépséges virágba szökellnek és termést hoznak. Jó kertész legyél. Tudatosan figyelemmel kísérd és gondozd a növényedet, akkor hoz jó termést.

Most eljött az idő a MAGVETÉSRE!

Megismétlem, hogy a legerősebb időszak a május 19-25-ig, ebből a centrum nap a 21.-e, de felhívom a figyelmedet, még június 15-ig, amíg a Bika csillagképben tartózkodik a Nap, addig még ültetgethetsz magocskákat.

Kívánom, hogy JÓ KERTÉSZEK LEGYETEK!

Jó magokat vessetek el most, hogy majd nagyszerű, bő termést takaríthassatok be!

Sok szeretettel

Fanni

2016.05.20-án