„A BIKA MINŐSÉG ÁLTAL KÖZVETÍTETT KÜLDETÉSÜNK A VILÁGBAN"

egyszal virag az univerzum
„ADAKOZÓ KÉZ, SZÜRETELŐ KÉZ IS EGYBEN”.

 A Bika jegyhez kapcsolódó alapminőség a fizikai szinten való teremtéshez, a bőséghez, a biztonsághoz, a művészethez kapcsolódik.

Nagyon fontos, hogy állandóan tudatában legyünkés minden egyes cselekedetünket áthassa:

 

Univerzumban állandóan mozgó teremtési folyamat zajlik, amelynek a részesei vagyunk. Úgy is, mint Isteni teremtő rész és úgy is, mint teremtett rész.
Ez azt jelenti, hogy mindaz, amit adunk és mindaz, amit kapunk ennek a kozmikus folyamatnak a része. A képességeink is azért vannak, hogy ebben részt vehessünk. Emiatt a saját folyamatunk sikereit nem tulajdoníthatjuk magunknak, a mi produkciónknak.

Minden Isteni teremtő részek vagyunk,ezért képesek vagyunk mindazt megteremteni, amire szükségünk van.
Ebben a folyamatban feladatunk támogatni, segíteni egymást, egységben lenni a többi emberrel, és mindazokkal, akik a földi királyságunkhoz tartoznak: növények, állatok, ásványok világa, úgymint az Univerzum magasabb evolúcióhoz tartozó királyságaival (mint az angyalok világa).

A képességink mind teljes értékű használatával, odaadással, a hála érzésével az Isteni Teremtő iránt, tudatosanemelhetjük egyre feljebb teremtési folyamatunkat.
Ez jelenti azt, hogy fényt vigyünk az anyagba, a tudatunk által, azaz megszenteljünk minden kis anyagai részecskét. Ezt jelenti az anyag alkímiája, arannyá, fénnyé válása.Minden pillanatbanlegyünk tudatában annak, hogy az anyag is Istennek egy formációja.

Minden művészek vagyunk, minden megélhetjük magunkban ezt az Isteni ihletettséget, bármit alkotunk.
Amikor alkotunk, mondjuk:Isten teremt rajtam keresztül!

EZ JELENTI A BIKA ÁLTAL KÖZVETÍTETT MINŐSÉG A VILÁGBAN!

 

Két varázsmódszert ajánlok, hogy emeld a teremtési folyamatodat:

4*B MANTRA HANGOZTATÁSA

Minden nap mondd el magadnak, - legjobb hangosan - a négy „B”-t, a négy varázsszót, amíg a Nap a Bikában tartózkodik, azaz május 21.-ig bezárólag.

BOLDOGSÁG
BIZTONSÁG
BŐSÉG
BÉKE

Egy kedves barátnőm ajánlását továbbítom, amit szintén érdemes kipróbálni.
Értsd meg és gyakorold általa azt a nagyon fontos alapelvet:

„ADAKOZÓ KÉZ, SZÜRETELŐ KÉZ IS EGYBEN”.

A gazdagság titka: Áldd meg a pénzedet!
http://joportal.hu/m/jotippek.ph p?readmore=1733

Ha Bika jegyben születtél, avagy Bikában van az MC (inkarnációd iránya) pontod, akkor különösen fontos, hogy a Bika minőséget megértsd és a legmagasabb szinten működtesd.

Kívánok, minden Bika jegyben született Barátomnak, Lélektestvéremnek áldott, békés, csodákkal teli életet, hogy a legmagasabb szinten teremtsenek és megtanítsanak bennünket is erre!

csodas csokor

Szerető öleléssel: Fanni