„SZABADSÁGHARCOS FÉNYERŐ"

FONTOS asztrológiai üzenet a jelenlegi hétvégére! Feltétlenül olvasd el és add tovább légy szíves!

Az év egyik legerősebb asztrológiai konstellációja a Nap és az Uránusz násza a Kosban.

Lényege: A „SZABADSÁGHARCOS FÉNYERŐ”.

sas

Április 7-11-ig érezni a hatását, de 9.-én teljes összeolvadás. Ez minden ember számára a bolygón egy megmérettetési pont.

Nap-Uránusz a Kosban, tüzes bolygók, tüzes jegyben. Óriási átalakító erő, amely radikálisan kivisz a régi rendszerből. Új irány mutat, a korlátokat lebontja, a szabadságot hozza el.

Ami nem jelent mást, mint MEGLÁTNI: MINDEN EGY!
Ez az erő, amely a világosság győzelmét hozza el a sötétség felett.

A harcot önmagunkkal kell elsősorban megvívni, a magunkat korlátozó elménkkel. A győzelem akkor jön el, amikor átengedjük a vezetést a Végtelen Szellemnek.  Ez az erő egészen katartikusan hathat ránk, felbonthatja eddigi biztonságunkat, ami a múlt rendjéhez kötődött. Ha ebbe az állapotba kerülsz, ne tegyél semmi mást, mind csendesítsd le az elméd. Ne harcolj a gondolataiddal, érzéseiddel.Ha elkezdesz hadakozni, a régi módon akarsz megoldani most dolgokat, mert meg vagy ijedve, azt érzed, hogy a múltad biztonsága felbomlott. Egóval akarsz problémákat mindenáron megoldani, akkor belemész egy elmérgesítő háborúba a környezeteddel és önmagaddal. Még jobban beleragadsz, és még nehezebben jössz belőle ki, még jobban elhatárolod magad, pedig nyitni kellene éppen az elhatároltságból.
Amit ajánlok. Ne hadakozz, hanem tereld el a támadó gondolatoktól, érzelmektől a figyelmedet. Csendesítsd le az elmédet. Lazítsd el magad és vidd a figyelmedet a testedre, a testi érzéseidre, ezzel azonnal jelenbe hozod magad. Az elme lecsendesítésének bevált módja, hogy menj ki a természetbe, hiszen gyönyörű idő van. Éppen szimbolizálja azt, ami a dolgunk most, a megújulás. Ülj le egy fa alá és figyeld, vagy figyeld a tó tükrét, hallgasd a madarakat. Ma erre ébredtem, ahogy hajnalban trilláztak. Meditálj minél többet.
Ha az elméd kiabál, akkor nem hallhatod meg az ÚJAT. Nem hallhatod meg a Szellem szavát. Készülj fel rá, amint lecsendesül az elméd, azonnal, akár hirtelenszerűen, meglepő módon egyszer csak tudni fogod, amiről eddig fogalmad sem volt, vagy eszedbe sem jutott, vagy radikálisan átkattant benned, hogy mi is az igazság.
Uránusz sajátossága, hogy hirtelenszerűen gyors fordulatot hoz. A zsenialitás bolygója. Ez az erő most nagyon erősen hat ránk, ezért éljünk vele. Emlékeztessük magunkat rá, hogy mi minden zseniálisak vagyunk, ami nem lehet másként, hiszen minden Isten Gyermekei vagyunk!

Ez a hétvége az emberiség számára egy megmérettetési pont. Melyik oldalra állsz, hogy mész tovább? A Tűz erő rendkívül erőteljes ezekben a napokban!!!!!A fény erői nagyon nagy nyomást gyakorolnak most a sötétségre, amely erős visszahatást kiválthat. Bolygó szinten kritikus helyzetek jöhetnek ezért létre.

Agresszív helyzetek elkerülése végett nagyon fontos, hogy ezen a hétvégén minden, akik a fény felé törekszünk és missziónk az emberiség spirituális felszabadulása, imádkozzunk, gyűljünk össze csoportban, hogy az erőnk koncentrálódhasson, és kapcsolódhassunk a Fényességet hozó Égi Erőkkel.