„TUDATOS TEREMTÉS NAPJAI!"

Egész évben fokozatosan erősödik a folyamat, hogy a naprendszer bolygói olyan fénykonstellációkat alkotnak egymással, amelyek az emberiség tudati felemelkedését segítik elő, a megvilágosodásunkra erősen hatnak. Az égi erők folyamatosan támogatnak abban, hogy egy magasabb tudatszintet érjünk el. Képesek legyünk a sorsunkat felvállalni, rálépni a lelkünk által óhajtott útra. Képesek legyünk megvalósítani olyan dolgokat, amelyekhez eddig hozzá sem tudtunk kezdeni, vagy képtelenek voltunk megoldani.

Ebben a folyamatban, a március 9-től, a Halak jegyében az újhold megszületésétől,egészen március 20-23-ig terjedő időszak a BELSŐ ERŐ ÖSSZEGYŰTÉSÉRŐL szól.

Érdemes ebben az időszakban intenzív belső munkát végezni, hallgatni a naprendszer énekét, mivel nekünk énekelnek!

A Halak égi pozíciója a legjobb időszak arra, hogy életünkben összegezést végezzünk, és belülről rendbe tegyük magunkat. Most lehetőségünk van arra, hogy az eddigieknél nagyobb belső egyensúlyt, harmóniát hozzunk létre a tudatos és a tudattalan részeink között. Ez együtt jár egy erőteljes belső-külső átalakulással.Ehhez a belső erők összegyűjtésének ez a legjobb időszaka. A március 20.-i tavaszi napforduló (Nap a Kos jegybe lép), majd a március 23.-i Kos - Mérleg telihold energiái segíteni fogják azt a folyamatot, hogy az összegyűjtött belső energia kirobbanjon és elinduljon a manifesztációja a fizikai síkon.

Hogyan csináljuk?Vannak olyan dolgok az életünkben, amelyek tudjuk, hogy megoldandó feladatok, de nem tudtunk eddig előbbre jutni. Ez azért van, mert a tudatalattinknak folyamatosan a céljainkkal ellentétes instrukciókat adtunk. Ezekre a dolgokra meditáljunk rá. Csendesedjünk el, kérjük a Végtelen Intelligenciát, hogy világosítsa meg az elménket, tisztítsa ki belőle ezeket a tudati korlátokat. Folyamatosan tartsuk ezt a kérést a tudatunkban, míg meg nem kapjuk. A Végtelen Intelligencia válaszolni fog, de ennek hatására lelkileg nagyon intenzív napjaink lesznek. Számíthatunk nagy felismerésekre, érzelmi tisztulásokra, erőteljesebb érzelmi reakciókra önmagunkkal és a környezetünkkel szemben. Lehet, hogy a régi vágyaink, terveink megerősödnek bennünk, vagy új erővel telítődnek, avagy egészen új céljaink terveink születnek. Lehet, hogy álmunkban jelenik meg, vagy amikor felébredünk, de látni, tudni fogjuk a választ. Ezt dédelgessük magunkban, mint jó anya a gyermekét. Hagyjuk a képzeletünkre, hogy eljátszogasson vele, álmodozzunk róla minél többet, hogy már meg is valósult. Így is lesz! Amikor a belső világunkban megérleltük, akkor, mint a mag kipattan, és virágot bont, mivel a tudatalattink teremtő hatalma manifesztálja a fizikai síkon.

Szeretettel

Fanni

2016.március 9.