Gyakorlati kiegészítés a „Szeretet égi szimfóniája” című íráshoz.

Légy tudatában, a magas égi erők jelenlétének. Nagyon fontos, hogy ezekben a napokban meditálj, koncentrálj rá – ez most könnyebb. Ezt úgy tedd meg, hogy a szívközpontodra hangolódsz és végzed a most küldött szívmeditációs gyakorlatot.A szív úgy a fizikai, mind az energiatesteid központja, ezáltal kapcsolatba kerülsz közvetlenül a Felsőbb Éneddel.

Egyik barátom készítette a küldött gyönyörű fotót, csodás szimbólum ehhez.

GYAKORLAT: 

 

Lélegezz a szívedbe mélyen az orrodon keresztül. Vizualizáld az Istennőt a szívedben, lásd magad Isteni Gyermekként a karjában. Vizualizáld, hogy minden belégzéssel beszívod az Istennő fényét és kilélegzed Isteni Gyermekként az egész Univerzumnak. Fényed egyre erősebbé válik minden lélegzetvételnél, és beleolvad az Univerzum Fénytengerébe.

A szívedben közvetlenül kapcsolatba kerülsz ekkor az Istennő energiájával. Ezt tápláló, simogató, óvó, rendkívül gyöngéd, rendkívül magas szeretet állapotként tapasztalhatod meg, amelynek hatására felolvad szívedben a múlt szívfájdalmainak jege. Ettől kezdve a szeretetet egy eddigieknél sokkal magasabb szintjét fogod megélni, - sokkal több szeretet adására és befogadására leszel képes, mint korábban. Az öröm eddig soha nem érzett minőségét fogod megtapasztalni.

Ne legyél megijedve, ha a gyakorlat közben felforrósodik a szíved, vagy fájdalmat érzel benne, vagy a hátad közepében. Ez azt mutatja, hogy a szív tüze feléledt és kiégeti magából az addig összegyűjtött „szeretet ellenségeket”. Azon se csodálkozz, ha tisztuló, fájdalmas, avagy boldog zokogásban törsz ki. Engedd meg magadnak. Ez mind az átalakulás jele.

Javasolom, hogy a teljes vízöntő holdperiódusban végezd el minden este a gyakorlatot, azaz március 7-vel bezárólag. Mindennap elalvás előtt, ülve meditálj azért, hogy képes legyél koncentrálni. ami a gyakorlat eredményességéhez nagyon fontos. Utána aludj el az Istennő égi karjában elképzelve magad, az Isteni Gyermekeként.Ha szorgalmasan gyakorolsz, életed új, magasabb periódusába fogsz megérkezni.

Szombaton (febr.6.-án), női csoportban együtt fogjuk ezt a gyakorlatot végezni.

Figyelj az álmaidra, mert tanító álmok jöhetnek. Figyelj a napjaidban megjelenő jelekre. Ne avatkozz be egóval a történésekbe. Hagyd abba önmagad és mások bántását, a kritizálását, az ítélkezést. Hidd már el, hogy van minálunk (az egónknál) egy sokkal hatalmasabb Erő, ami feloldja, ha végre hagyjuk megnyilvánulni.

Az Erő, ami mindig is ott volt, csak az egónk által elnyomva működött. Ha tudatosak vagyunk a megtapasztalására, a teremtési folyamatban nagyot lépünk előre, a tudatos teremtésben, a felszabadulás útján.  A szeretet legyen a vezérlő elvünk, mind önmagunkkal, mind és a világunkkal kapcsolatban. Figyeljünk az egyensúlyra. Mindig csak az jó, az igaz, ami mindenki számára jó, beleértve önmagunkat is. Becsüljük meg önmagunkat, úgymint a Társainkat. Értékeljük az eddigi múltunkat, az összes elkövetett hibával együtt, értékeljük nagyra, hogy részt vehetünk a Föld és az Emberiség felemelkedésének kozmikus játékában.  Legyünk érte hálásak a TEREMTŐNEK.

Szerető öleléssel
Fanni