Meghívlak a „női lélekgyógyító” körbe!

Időpont: 2016.mácius 6.

Női önmagamra tudatosulásom és érzelmi tisztulásom előhívta belőlem a gyógyító énemet.

Múlt év decemberében dolgoztam egy hölgy horoszkópján és ennek hatására tudatosultak múltbeli, az előző életeimben megélt női szerepeim. De ami bennem megjelent, az ennél sokkal több volt. A nő földi szerepe tudatosult, a női erő tudatosult.

Ennek hatására született a www.sorstanacsadas honlapomon a „Női karma meggyógyítása” című írásom és a kezdeményezésem, hogy csoportot szervezzek a női karmikus sebek gyógyítására és a női ősi erő aktiválására.

Később a szervezést félretettem, de január elején elemi erővel ismét elindította bennem egy csodálatos film a „Vörös Sátor”. Szóval ki nem fejezhető zsigeri szintű érzéseket, érzelmeket hozott fel belőlem a nőiségről, a kozmikus szerepünkről itt a Földön. Csodálatosan gyógyító volt. Felszínre hozta bennem a női őserő tudását.

Azt, hogy Mi Nők, bennünk van az őserő, elpusztíthatatlanok vagyunk. Mi vagyunk az anyaföld, amiben kikel a mag, amit érlelünk, táplálunk és öntözünk a szeretetünkkel. Miért vagyunk elpusztíthatatlanok? Azért, mert tudjuk, hogy a Kisjézust hozzuk a világra Isten fiát, aki egy boldogabb szebb jövőt hoz erre a világra. Mi mindent kibírunk, akárhogyan letipornak, megaláznak. Nem lehet elpusztítani, mivel tudjuk, a gyermekeinknek szükségünk van ránk. Szükségük van ránk, hogy a szeretetünk ereje által felnőjenek és tovább vigyék az életet a Földön.

A lényemből feltört, mint a forrás a tudatosult női őserő, amely megosztásra várt, átadásra Tinektek nőtársaim. Ekkor indult a női csoport, amelyet azonnal indítottam.

Dolgozhatunk egyedül is magunkon, de az soha nem olyan hatásos, mint együtt, amikor egyesül az erőnk és átadjuk egymásnak a bölcsességünket.

Ennek a gyógyító körnek, ebben az évben, amikor a Földet felszabadító erők működése erőteljessé vált, itt, most van az ideje.

EMLÉKEZZÜNK ÉS GYÓGYULJUNK, HASZNÁLJÜK A TEREMTŐ ÁLTAL ADOTT NŐI ERŐNKET!

Az elmúlt hónapokban már kétszer is összegyűlt a női csoport, nagyon gyógyító és mindenki számára emlékezetesek voltak a találkozók.

A következő alkalom március 6-án lesz, vasárnap.  Ha úgy érzed, hogy ebbe a körben a helyed, akkor kérlek, jelezd nekem vissza minél előbb, mivel ezt az „intim” jellegű munkát csak szűk körben tudom végezni.

A program időbeosztása: 10:30 órakor kezdünk és kb. 17-18 óráig fog tartani. Közben ebédelünk, a közösen hozott ételekből. Víz van a házban.

A programnak részvételi díja 4000 Ft alkalmanként.

Cím: 2230 Gyömrő Malom u. 16.  15 km-re van Budapestről, nagyon jól megközelíthető mind a 4-es útról, mind a „0” autópályáról. Vonattal a Keleti Pályaudvarról 33 perc alatt lehet ide érni, és autóbusz is indul az Örs Vezért térről.

Kérlek, segíts abban, hogy továbbítod azoknak az általad ismert Nőknek, akiknek úgy gondolod, hogy köztünk van a helye. Sajnos a korábbi címjegyzékem elveszett.

Szeretettel

Fanni