Gyakorlati kiegészítés a „Szeretet égi szimfóniája” című íráshoz.

Légy tudatában, a magas égi erők jelenlétének. Nagyon fontos, hogy ezekben a napokban meditálj, koncentrálj rá – ez most könnyebb. Ezt úgy tedd meg, hogy a szívközpontodra hangolódsz és végzed a most küldött szívmeditációs gyakorlatot.A szív úgy a fizikai, mind az energiatesteid központja, ezáltal kapcsolatba kerülsz közvetlenül a Felsőbb Éneddel.

Egyik barátom készítette a küldött gyönyörű fotót, csodás szimbólum ehhez.

GYAKORLAT: 

„Szabadság égi fényszimfóniája” már jól hallható!

Azzal indítottam az évet, hogy az „Újjászületés égi jelképe látható az égen”.  Február első hetében az égen folytatódik a csoda. Azt láthatjuk, hogy a naprendszerünk 10 bolygójának mindegyike az összes többivel fényszög kapcsolatban van. Összegyűltek az égi „Istenek” összehangolva az erejüket, együttes erőt sugároznak a Földre. Ez egészen különleges, nem mindennapi jelenség. Kiss Balázs Kunó is égi zenekarként említi meg. Én úgy egészíteném ki, hogy a SZABADSÁG FÉNYSZIMFÓNIÁJA hallható.

Újévkor az újjászületés égi jelképe volt látható az égen!

Számomra is furcsa, hogy most január végén írtam le az égi kép üzenetét, - de ennek az ideje most jött el, amikor az égen Plútó a Merkúrral totálisan együttáll.  Nem véletlen, hiszen radikális átalakulás küszöbén áll a bolygónk, aminek a megértetéséért született ez az írás.

Női karma meggyógyítása

Ez az írás a női önmagamra tudatosulásból és érzelmi tisztulásából született.  Emlékeztetni akarlak Benneteket Nőtársaim! Elsősorban Tinéktek, Nőknek írtam, de nem csak…

"Együtt a szabadságban"

Kövessük a természet ritmusát!

- Mérleg-Skorpió-Nyilas hónapjaiban -

A MÉRLEG HÓNAPJÁBAN már a természet nyári csoda csillogása egyre jobban csökken, ami külső élmények szerzésére hangol bennünket. Természet körfogása kifejezi, hogy minden, ami kívül van változik, elmúlik, meghal, újjászületik.

Hogyan jött létre az asztrológia?

A nagy kataklizma és következményei.

 

Ha megengeded, most beiratlak a „mini asztroiskolámba”. Szükséges ahhoz, hogy megértsed a csillaghang üzeneteimet, ha nem vagy asztrológus.

Azzal indítom, hogy elmesélem hogyan jött létre ez a több ezer éves tudomány.

A Naprendszer bolygói - I. rész

Vannak-e nehéz bolygóhatások?

Miért hatnak a bolygók a különböző fejlettségi szintű emberekre különbözőképpen?

A Nap és a naprendszer minden bolygója az Isteni terv és az Isteni tökéletesség valamely arculatát, minőségét sugározza. Isten hatalmát, irányítását, erejét, tudását, manifesztáló erejét közvetítik, hogy a naprendszer, így a Föld, a lényeivel együtt az Isteni terv szerint működjön.

A naprendszer bolygói. - II. rész

Személyiség- sors- transzcendentális bolygók

A Naphoz, mint centrumhoz képest a távolságot véve alapul, a bolygók elhelyezkedése:

Nap, Merkúr, Vénusz, Föld+Hold, Mars, Kuiper öv, Jupiter, Szaturnusz, Neptunusz, Uránusz, Plútó.