„A BIKA MINŐSÉG ÁLTAL KÖZVETÍTETT KÜLDETÉSÜNK A VILÁGBAN"

egyszal virag az univerzum
„ADAKOZÓ KÉZ, SZÜRETELŐ KÉZ IS EGYBEN”.

 A Bika jegyhez kapcsolódó alapminőség a fizikai szinten való teremtéshez, a bőséghez, a biztonsághoz, a művészethez kapcsolódik.

Nagyon fontos, hogy állandóan tudatában legyünkés minden egyes cselekedetünket áthassa:

„Párkapcsolat- szenvedélyes szerelem – szabad nő tündöklése – művészi zsenialitás- pénz-üzlet"

Melto no

Ezekkel a címszavakkal érzékeltetem a Vénusz és az Uránusz hétvégi napokban jelenlevő egyesülésének bolygóhatását. 

„SZABADSÁGHARCOS FÉNYERŐ"

FONTOS asztrológiai üzenet a jelenlegi hétvégére! Feltétlenül olvasd el és add tovább légy szíves!

Az év egyik legerősebb asztrológiai konstellációja a Nap és az Uránusz násza a Kosban.

Lényege: A „SZABADSÁGHARCOS FÉNYERŐ”.

sas

„Csillagüzenet a március 21-31.-ig időszakra"

Örömteli húsvéti ünnepeket!

Jezus

Napunk március 20.-án belépett a Kos jegybe, elkezdődött a hivatalos tavasz. A Kos havának első 10 napja különleges időszak, mivel a „nagy hetet” és a húsvétot is magába foglalja, mindnyájunk számára fontos égi üzenettel bír.

„Tavaszi napforduló mit is jelent?"

egyszal virag az univerzum

A Napunk 2016.március 20-án hajnali fél hatkor lépett be a Kos jegybe. Jelenleg ez a pont a Visszaúszó Hal fonatán van csillagképi helyzetét illetően. Mit is jelent ez a mai embernek?

Visszajöttünk (7 milliárdan), hogy visszaemlékezzünk a múltunkra, összegezzünk, hogy tovább léphessünk, valami egészen újat kezdhessünk, ami még nem volt a Föld, az Emberiség történetében.

„A NAGY NÉGYES” az év első felében.

Egy jobb jovo

Az év első felében hol erősebben, hol gyengébben, de alapmotívumként szól a Jupiter-Szaturnusz-Plútó-Uránusz kvartettje.

A Nap a Hold és a többi személyiségünket formáló bolygó (Hold, Merkúr, Vénusz, Mars) játssza rá a dallamot. Minden hónap dallama változik annak megfelelően, hogy a Nap melyik jegyben ill. csillagképben vándorol.

Az év második felében a kvartett felbomlik, de decemberben újra összeállnak egy új dallamot játszani.

„TUDATOS TEREMTÉS NAPJAI II."

Asztrológaiaiüzenet  (03.10-én)

Talán szokatlan módon küldök asztrológiai üzenetet. Tegnap először a teljes képet látva megjelent bennem a praktikum, az, hogy az égi erők konstellációjára hogyan reagáljunk. Csak ma, utólag írom le az égi szimbólumokat, amelyekből a következtetést levontam és a hozzá kapcsolódó gondolataimat, amelyekkel kiegészítem a tegnapi írásomat.

„TUDATOS TEREMTÉS NAPJAI!"

Egész évben fokozatosan erősödik a folyamat, hogy a naprendszer bolygói olyan fénykonstellációkat alkotnak egymással, amelyek az emberiség tudati felemelkedését segítik elő, a megvilágosodásunkra erősen hatnak. Az égi erők folyamatosan támogatnak abban, hogy egy magasabb tudatszintet érjünk el. Képesek legyünk a sorsunkat felvállalni, rálépni a lelkünk által óhajtott útra. Képesek legyünk megvalósítani olyan dolgokat, amelyekhez eddig hozzá sem tudtunk kezdeni, vagy képtelenek voltunk megoldani.

Ebben a folyamatban, a március 9-től, a Halak jegyében az újhold megszületésétől,egészen március 20-23-ig terjedő időszak a BELSŐ ERŐ ÖSSZEGYŰTÉSÉRŐL szól.

„Mágikus napok következnek!"

A Hold az Oroszlán csillagképben vándorol.

 

Jelenleg a Lelkünket szimbolizáló, mágikus, érzelmeinkre erősen ható égitestünk, a Hold az Oroszlán csillagképben vándorol. A magasztosság, az erők uralásán alapuló harmónia, a bölcs uralom és nem utolsó sorban a szívszeretet energiáit sugározza.

Meghívlak a „női lélekgyógyító” körbe!

Időpont: 2016.mácius 6.

Női önmagamra tudatosulásom és érzelmi tisztulásom előhívta belőlem a gyógyító énemet.

Múlt év decemberében dolgoztam egy hölgy horoszkópján és ennek hatására tudatosultak múltbeli, az előző életeimben megélt női szerepeim. De ami bennem megjelent, az ennél sokkal több volt. A nő földi szerepe tudatosult, a női erő tudatosult.