„A 2017. asztrológiai év üzenete”

című előadás és

„CSILLAGMEDITÁCIÓ”

clip image002 0022

2017. március 24.-én 18- 21 óráig,

a Soter Ezoterikus Klub és Teaházban (Budapest VI., Desseffwy u. 53)

„A VÍZÖNTŐ ORSZÁGBAN”

A mai éjszaka lesz a mágikus éjszaka, jan.28.-án– 1:35 kor, amikor a Nap király, a Holdkirálynő fejére teszi a „Vízöntő ország” koronáját. – azaz megszületik az Újhold.

egyut a szabadsagban

„Új korszak indul 2017-ben!"

Egyseg kepe

„A világban az valósul meg, amit Te és én megteremtünk, Mi vagyunk a világ.”

A szilveszter napját vártam, hogy megírjam az az Újévhez az asztrológiai elemzésem. Amiatt, hogy azok a jelenlevő energiák vezessenek, amelyekről írok.Az asztrológia strukturált rendszerét jól fel tudom használni arra, hogy a koronacsakrámon nagy erővel bezúduló információt, mindnyájunk számára érthető formába rendezzem. 

„HAJNALODIK!"

DSCF6564

Ugye Ti is érzitek, hogy az energiák, amelyek jelenleg hatnak ránk és feltöltenek bennünket, megváltoztak? Fényessé váltak.

„HIT és a REMÉNY"

Fenybol tuzze

Van elég hitünk, hogy a sötétségből a fénybe kilépjünk?

Ma, december 29.-én,  13:21-kor születik meg az Újhold a Nyilas jegyben, közel a Skorpió szívéhez, amely az Emberek-és Istenek kapuja.

„Különleges bolygóhatások e héten (Nov. 22-27-ig.)"

testem a csillagos eg

A tudás, a megértés, a gyógyítás, az átalakulás, a fejlődés, a jövő erői hatnak jelenleg az égen. Mély lelki kérdésekben válaszút elő kerülünk, különösen, hogy a párkapcsolati kérdésekben döntsünk, és előbbre lépjünk.

„OM MANI PADME HUM"

Fenylo sziv

A mai csodálatos napon a Merkúr és a Neptunusz fénye kapcsolódik egymással.  Ez olyan nap, amikor túl tudjuk haladni külső anyagi burkainkon, amikor megtaláljuk az igazi, fényes, csodálatos, örök önmagunkat, a fénylő gyémánt szívünket. Megszólal az örök tibeti mantrában: „Om mani padmehum”. Ülj le, gyújts gyertyát és mantrázd magadban, felfénylik Benned! Erre a mai nap nagyon alkalmas.

„Skorpió havában"

ezust hold

A "skorpió" havában a Nap lebukik az alsó világokba. Szimbolizálja, hogy ez az időszak az, amikor legmélyebbre merülünk önmagunkba. A nagy belső átalakulás lehetőségét adja. Elengedés, a halál időszaka. Igen, amit el kell engedni, az mindig fájdalmas. De minden elmúlás az újjászületés, egy új élet lehetőségét hozza. Egy új nap virrad fel, életünk egén. Ha tudatosak vagyunk, minden szenvedés eltűnik. 

„Az Isteni Szeretet gyógyító erői áramlanak a Földre!"

Kislany a pillangoval

Ma, október 23-án totális a Jupiter Neptunusszal messianisztikus jellegű fénykapcsolódása. Ettől kezdve gyengül, de egészen november végéig fennáll a hatása. Most kiegészíteném, - mivel a Nap,rendszerünk központi planétája, ma belépett a Skorpió jegybe – új megvilágításba helyezte, amit már korábban írtam róla. („Gyógyító erők a szeretet jeleiben”címmel)

„Gyógyító erők a szeretet jeleiben"

beeke

Lassan haladunk az év vége felé. Elkezdjük összegezni, hogy mi volt az, amivel ez az év hozzájárult az életünkhöz. Mit értettünk meg, miben léptünk előre, hol vesztegelünk még mindig. De, még az évnek nincs vége! Az égi erők gyönyörű befejező időszakot vetítenek előre. Éljünk vele! Ennek a megértéséhez szeretnék most hozzájárulni fontos asztrológiai állások ismertetésével. Kicsit hosszú a mondanivalóm, de remélem érdemes elolvasnod.