Szaturnusz megállt az égen (2019.09.18)

Fontos égi eseményről üzenek.

FŐSZEREPLŐ: A SZATURNUSZ, AMELY MEGÁLLT MA AZ ÉGEN.

Isten alkotta

„A RAGYOGÁS IDEJE”

Ragyogas

Az év legfényesebb napjait éljük!

Egészen különleges, hogy augusztus 12.-18.-ig, éppen a Nap hónapjában, az Oroszlánban, a Nappal, a személyes bolygók - Merkúr, Vénusz, Mars -stelliumot alkotnak, azaz egy energiává válnak. A hab a tortán, hogy aug. 15.-én együtt ragyognak a teliholddal.

AKI KÉR, ANNAK MEGADATIK!

Csillagüzenet 2019. július 7-14-ig.

szerelmetes gyermekem

Rendkívüli éjszakánk lesz, nagy szükség van az álomnaplóra!

Július 10.-én hajnali 3-kor a Nap együttálla Rákban a felszálló Holdcsomóponttal. Az évünk egyik legjelentősebb konstellációjának energiája áramlik felénk, amely már ma és tegnap is erősen éreztette a hatását és egészen vasárnapig erős a hatása.

„ELJÖTT AZ „ÚJ HAZA” MAGJAINAK VETÉSI IDEJE.”

MEGHÍVLAK

BÉKE MEDITÁCIÓRA 2019. MÁJUS 18.-ÁN, SZOMBATON 17 ÓRAKOR!

szivfa

A május. 18.-i hétvégén és május második felében, az évünk eddig elmúlt részében, a bennünk és kívül a világunkban zajló viharok után egy szép, BÉKÉS IDŐSZAK jön el. 

„EGYÜTT EGY JOBB VILÁGÉRT”

Isten alkotta

2019.ápr.9.

Ha az égre nézek, azt látom, hogy a Kosban járó Nap erőteljes racionalizáló kapcsolatban áll az égi karmatengellyel és annak leszálló holdcsomópontjával együtt álló Szaturnusszal és Plútóval. Az egész hetünket ez az energia határozza meg. A Nap, a világunk fénye, ami áthatol a sötétségen.

MERJÜNK NAGYOT ÁLMODNI!

Biztonságban, Isten tenyerében.

Isten tenyerében

A mai nap, március 27. –én az év első napja, amikor a Bak jegyben a Plútó és a Leszálló Holdcsomópont totálisan együttáll, amelyhez csatlakozik a Szaturnusz, ezzel létrejön a stellium, amely az évünk meghatározó energiáját adja októberig. 

„AZ EMELKEDÉS ÉVE.”

CSILLAGÜZENET AZ ASZTROLÓGIAI ÉVRŐL.

Feny a tonal

2019.március 20-án 22:58 órakor köszöntött be a tavaszi napfordulóval az asztrológiai újév, csodálatos égi energiákkal, - teliholddal. 

„Égi energiák a HALAK Újhold idején”

2019. 03.06.

Egyseg

ÚJHOLD STELLIUM pontosodik be az égen ma (március 6.-án) délután, amely rendkívüli teremtő energiát képvisel.

„URÁNUSZ A BIKA JEGYÉBE LÉPETT.”

2019.márc.6.-án

Energia

A FÖLDET ÉRINTŐ ENERGIÁBAN március 6.-án, JELENTŐS MINŐSÉGI VÁLTOZÁS INDULT azáltal, hogy az URÁNUSZ jegyet váltott és belépett a BIKA jegybe, amelyben 2027 tavaszáig tartózkodik.

„A fény leereszkedéséről”

2019.-2021. évekről

egi kapcsolat

A jelenlegi téridőben rendkívülien felgyorsult a fény leereszkedése az anyagi világokba, ez a hatalmas vibráció emelkedés már a Földünk fizikai síkját is nagyon erősen érinti. Amiről írtam, hogy az energiában egy nagy ugrás várható a 2019-2021-es években, hogy ennek következményeként ajelenleginél jóval nagyobb szabadságot adó élettérbe juthassunk.